Preporučila svima isto

Lady Gaga u samoizolaciji zbog koronavirusa: "Pričala sam s Bogom, kaže da će sve biti u redu"

Lady Gaga (Foto: Getty Images) Lady Gaga (Foto: Getty Images) Getty Images 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Lady Gaga (Foto: Getty Images) Galerija

Lady Gaga kaže kako bi htjela posjetiti roditelje te baku i djeda, no sigurnije je da ne odlazi nigdje.

Lady Gaga se odlučila na samoizolaciju zbog koronavirusa, a na svom profilu na Instagramu je objasnila i zašto.

Pogledaj i ovo Lady Gaga - 6 brzinska transformacija! Lady Gaga na Oscarima priskočila u pomoć čovjeku u nevolji, a onda iznenadila neočekivanim izgledom na pozornici!

"Razgovarala sam s liječnicima i znanstvenicima. Ova situacija za mnoge nije laka, ali najzdravije što u ovom trenutku možemo napraviti je samoizolirati se i ne družiti se s ljudima koji imaju preko 65 godina, kao ni u većim grupama. Voljela bih kada bih mogla posjetiti roditelje i baku i djeda, no trenutačno to za njih nije sigurno", napisala je pjevačica.

"Kod kuće sam i družim se sa svojim psima. Volim vas sve, izvući ćemo se iz ovoga. Vjerujte mi, pričala sam s Bogom, kaže da će sve biti u redu", zaključila je Lady Gaga.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

So I talked to some doctors and scientists. It’s not the easiest for everyone right now but the kindest/healthiest thing we can do is self-quarantine and not hang out with people over 65 and in large groups. I wish I could see my parents and grandmas right now but it’s much safer to not so I don’t get them sick in case I have it. I’m hanging at home with my dogs. I love you world, we’ll all get through this. Trust me, I talked to God —she said we’re gonna be ok.

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga) on

Kraj 2018. i prvu polovicu 2019. obilježile su priče o tome kako je Lady Gaga kriva za raspad dugogodišnje veze Bradleyja Coopera i Irine Shayk, no na kraju se ispostavilo da je u cijeloj priči bilo više dima no stvarne vatre. Lady Gaga ima novog dečka, a trenutačno je kod kuće obzirom na situaciju u svijetu te otkazivanje brojnih koncerata.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Lana Klingor Mihić Lana Klingor Mihić Lana Klingor Mihić +0 Lana Klingor Mihić Celebrity Nakon što je glumila muškarca plavooka pjevačica dobila je nimalo lagan zadatak, pogledajte o čemu je riječ!

Apsolutni šok! Hrabra Lu Jakelić nije očekivala ovakav izazov 😱| Backstage s Miom

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene