Pogađate o kome je riječ?

Poznato je da je sklona eksperimentima, no ovakvu promjenu za koju ima dobar razlog nitko nije očekivao!

Lady Gaga (Foto: Getty Images) Lady Gaga (Foto: Getty Images) Getty Images 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Lady Gaga (Foto: Getty Images) Galerija

Lady Gaga u Rimu trenutačno snima novi film "Gucci", u kojem će utjeloviti bivšu suprugu Maurizija Guccija, Patriziju Reggiani. Zbog uloge je promijenila i boju kose.

Glazbena ikona Lady Gaga inače je poznata po svom neustrašivom stilu kojim uvijek sve obori s nogu, a ovih dana je pokazala i veliku promjenu. Paparazzi su je uhvatili u šetnji Rimom u dugačkoj lepršavoj haljini s leopard-uzorkom, no zbog boje kose mnogi su je jedva prepoznali. Svoju poznatu platinastu kosu obojila je u smeđe, a ima i dobar razlog za to.

Pogledaj i ovo Lady Gaga - 6 brzinska transformacija! Lady Gaga na Oscarima priskočila u pomoć čovjeku u nevolji, a onda iznenadila neočekivanim izgledom na pozornici!

Naime, 34-godišnja pjevačica u novom filmu Ridleyja Scotta "Gucci" glumi bivšu suprugu Maurizija Guccija, Patriziju Reggiani. Pjevačici ovo nije prvi izlaz u glumačke vode, a najpoznatija uloga dosad joj je ona u filmu "Zvijezda je rođena", u kojem glumi glavnu žensku ulogu.

Lady Gaga prije nekoliko je dana otkrila kako joj je vrlo važan član obitelji završio u bolnici zbog komplikacija s koronavirusom, no nije htjela otkrivati previše detalja. "Moram vam biti iskrena, na kraju ovog razgovora ću se rasplakati. Nisam razgovarala s tom osobom o otkrivanju njezina identiteta u javnosti, stoga moram biti diskretna. Mogu vam reći da se radi o vrlo bitnom članu moje obitelji koji je u bolnici već dva mjeseca", ispričala je pjevačica za američke medije.

Glazbenica je inače u ovu godinu ušla u velikom stilu, a na inauguraciji američkog predsjednika Joea Bidena izvela je himnu. Izvor blizak Lady Gagi medijima je otkrio da se sjajno zabavila te da je oduševljena što je upravo ona pozvana na tako važan događaj. Na inauguraciji joj je pratnja bio dečko Michael Polansky.

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Izabel i Mateo Kovačić (Foto: Profimedia) Sergio Ramos i Pilar Rubio (Foto: AFP) Vjenčanje Sergia Ramosa i Pilar Rubio (Foto:AFP) - 4 Vjenčanje Sergia Ramosa i Pilar Rubio (Foto:AFP) - 7 +8 Izabel i Mateo Kovačić (Foto: Instagram) Celebrity Izabel Kovačić objavila dosad neviđenu snimku s vjenčanja Sergija Ramosa, na kojem je zasjenila i jednu mnogo poznatiju damu

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene