Biografija Lady Gage "Everyone Loves You When You Are Dead" izlazi 5. svibnja.

Galerija


Američka glazbenica Lady Gaga u novoj biografiji "Everyone Loves You When You Are Dead", koja izlazi 5. svibnja, daje rijedak uvid u svoj život prije nego što je postala slavna te otvoreno progovara o ovisničkoj prošlosti, piše NME.

Vezani članci Charlie Sheen (Foto: Profimedia) Donedavno se pijan zabavljao s prostitutkama, no ova ga je dama potaknula da se promijeni Tom Cruise mlad (Foto: Getty) Neke zvijezde odazivaju se samo na nadimke ili izmišljena imena: Znate li tko je Nicholas Kim Coppola?

U jednom dijelu knjige koju je napisao Neil Strauss, Gaga kaže kako je ponekad preplaši kada razmišlja o tome kako je ležala u svom stanu u New Yorku okružena bubama i žoharima te zrcalima i kokainom posvuda, bez interesa da radi išta osim da stvara glazbu i drogira se.

Gaga, pravog imena Stefani Joanne Angelina Germanotta, kaže da je eksperimentirala s drogom u umjetničke svrhe, inspirirana Davidom Bowiejem i Mickom Jaggerom.

"Nisam imala loše djetinjstvo. Sve stvari kroz koje sam prošla bile su dio moje vlastite potrage za umjetničkim putovanjem da se zaj**em kao (Andy) Warhol i Bowie i Mick", piše u knjizi.

(Hina)

Zovu je žena zmaj, očarala je gledatelje, a pogledajte kako je ova atraktivna plavuša izgledala dok je bila brineta!