Ona je uvijek i u svemu bila ekstravagantna i lagano pomaknuta, upravo zbog toga većina obožavatelja očekuje do sada ne viđen vjenčanje.


Što god Lady Gaga radi, obuče, kaže, uvijek odjekne u javnosti. Obožavatelji očekuju kako će njezino vjenčanje biti pravi spektakl, a upućeni tvrde kako Gaga sve konce drži u svojim rukama i želi da baš sve bude potpuno savršeno.

VIDEO Ostavila milijune bez daha - 'Dajte joj Oscara odmah!'

Vezani članci Lady Gaga - 3 Pohvalila se nevjerojatnim poklonom koji joj je dragi poslao s drugog kraja svijeta, žene joj poručile da čuva takvog muškarca Lady Gaga, Michael Polansky Od golišavih izdanja do inauguracije: Postala je ikona koja se bez problema skine do kraja, ali i zakopča do grla

Jedna od najvažnijih stvari na svakom vjenčanju, osim hrane naravno, je glazba, a upravo tu Gaga je vrlo izbirljiva zato i ne čudi njezin izbor.

 

A photo posted by @ladygaga on

Tony Bennett njezin je suradnik i prijatelj i sam je potvrdio kako će upravo on zabavljati goste na glamuroznom vjenčanju.

'Pozvali su me da pjevam na vjenčanju i ja sam naravno pristao', rekao je Bennett i dodao, 'Ne znam hoće li još netko osim mene zabavljati goste, ali poznavajući nju biti će to spektakularno vjenčanje'. 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook