Uz sve nasilje koje se trenutno događa u svijetu, pjevačica Lady Gaga odlučila je poslati snažnu poruku.


Lady Gaga je uvijek imala potrebu jasno izraziti što osjeća i što misli, a novi spot za pjesmu 'Till It Happens To You' izašla je u najboljem mogućem trenu. S obzirom na problem s izbjeglicama, ratove u siriji, nasilje u školama... Gaga je posvetila pjesmu snima onima koji proživljavaju bilo kakav oblik nasilja.

Unovčile tijela: Počele su kao striptizete, danas su svjetski poznate

Vezani članci Nasilje u obitelji, ilustracija Reforma od danas na snazi: U ovoj državi se osuđenima za nasilje zabranjuje posjet djeci Problemi s ilegalnim oružjem - 3 Koliko zapravo oružja ima u hrvatskim kućama? Automatska puška može se kupiti već za - tisuću kuna: "Lako ga je nabaviti, a i cijene su relativno niske"

Pjevačica je za novi spot surađivala s redateljicom Catherine Hardwicke koja je radila na filmskoj uspješnici Sumrak saga. 'Nadam se da će ovo sirovo i iskreno portretiranje poslati jasnu poruku da je potrebno podržavati ove hrabre ljude', rekla je Catherine o novom spotu.

'Till It Happens To You' (hrv. Dok se isto ne dogodi tebi) prvi  je Gagin singl u 2015. Godini, a pjesma je nstala za potrebe dokumentarca "The Hunting Ground" koji govori o žrtvama silovanja u studentskim domovima u SAD-u. Prihod od prodaje ove pjesme namijenjen je upravo organizacijama koje se bore za pomoć žrtvama seksualnog nasilja.

'Pjesma 'Dok se isto ne dogodi tebi' posvećena je svima ljudima diljem svijeta koji pate. Nadamo se da ćete osjetiti ljubav i solidarnost te da će svi oni koji pate pronaći mir. Važno je znate da niste sami', poručila je Gaga putem Twittera.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook