Lady Gaga objavila je spot za svoju novu pjesmu G.U.Y.


Poznata pjevačica Lady Gaga objavila je spot za svoju novu pjesmu G.U.Y

Vezani članci Slika nije dostupna Hvalila se torbicom, a nije primijetila da je nešto IZVIRILO... iz majice! Slika nije dostupna VIDEO Gaga ne želi da vidite njezin novi spot!

27-godišnjakinja se ovoga puta odlučila za grčku tematiku pa je spot od gotovo 12 minuta preput grčkih motiva, muza i zavodljivih ljepotica, a sniman je u San Simeonu u Kaliforniji.

Poznata po neobičnom odjevnom stilu i upečatljivim kostimima, Gaga se za ovaj posebavn spot odlučila za kreaciju s potpisom našeg dizajnera Matije Čopa.

 

 

Diva je izričito tražila da statisti i glumci u spotu budu iz 'Real Housewives Of Beverly Hills' i ' Bravo's Andy Cohen' te u svom spotu ima utjelovljene likove Michaela Jasksona, Isusa, Ghandija i Johna Lennona.

VIDEO Opet pretjerala - Nastupila prekrivena bljuvotinom!

Tokom spota Gaga se presvlačila nekoliko puta i mijenjala uloge. U prvom dijelu ona je anđeo koji je pogođen strijelom u prsa. Ranjena, uspijeva doći do velike kuće gdje ju urede i pobrinu se za nju.

Za Today interview Friday objasnila je o čemu se radi.

'Živim između dvije stvari – živim između umjetnosti i pop glazbe u isto vrijeme. Ovaj rad stvoren je iznutra i to je veliki proizvod. Snimali smo 6 dana i to je bio čisti užitak, cijela ekipa je super i super smo se zabavili', rekla je pjevačica.

ARTPOP je treći studijski album američke glazbenice Lady Gage. U prodaju je pušten 11. studenog 2013. godine od strane izdavačke kuće Interscope Records, a na njemu se nalazi pjesma G.U.Y.

'ARTPOP pokušava spojiti umjetnost i glazbu zajedno u duhu kreativne pobune. Razumijem da neki neće shvatiti poantu spota, ali mi smo dali sve od sebe', rekla je Gaga.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook