U novom spotu

Gaga nosi kreaciju hrvatskog dizajnera Matije Čopa!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Lady Gaga objavila je spot za svoju novu pjesmu G.U.Y.

Poznata pjevačica Lady Gaga objavila je spot za svoju novu pjesmu G.U.Y

Pogledaj i ovo showbuzz Neočekivano VIDEO Gaga ne želi da vidite njezin novi spot!

27-godišnjakinja se ovoga puta odlučila za grčku tematiku pa je spot od gotovo 12 minuta preput grčkih motiva, muza i zavodljivih ljepotica, a sniman je u San Simeonu u Kaliforniji.

Poznata po neobičnom odjevnom stilu i upečatljivim kostimima, Gaga se za ovaj posebavn spot odlučila za kreaciju s potpisom našeg dizajnera Matije Čopa.

 

 

Diva je izričito tražila da statisti i glumci u spotu budu iz 'Real Housewives Of Beverly Hills' i ' Bravo's Andy Cohen' te u svom spotu ima utjelovljene likove Michaela Jasksona, Isusa, Ghandija i Johna Lennona.

VIDEO Opet pretjerala - Nastupila prekrivena bljuvotinom!

Tokom spota Gaga se presvlačila nekoliko puta i mijenjala uloge. U prvom dijelu ona je anđeo koji je pogođen strijelom u prsa. Ranjena, uspijeva doći do velike kuće gdje ju urede i pobrinu se za nju.

Za Today interview Friday objasnila je o čemu se radi.

'Živim između dvije stvari – živim između umjetnosti i pop glazbe u isto vrijeme. Ovaj rad stvoren je iznutra i to je veliki proizvod. Snimali smo 6 dana i to je bio čisti užitak, cijela ekipa je super i super smo se zabavili', rekla je pjevačica.

ARTPOP je treći studijski album američke glazbenice Lady Gage. U prodaju je pušten 11. studenog 2013. godine od strane izdavačke kuće Interscope Records, a na njemu se nalazi pjesma G.U.Y.

'ARTPOP pokušava spojiti umjetnost i glazbu zajedno u duhu kreativne pobune. Razumijem da neki neće shvatiti poantu spota, ali mi smo dali sve od sebe', rekla je Gaga.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene