Prava ljubav

Svaki ju je dosad ostavio zbog ljubomore na njezin uspjeh, no sad napokon blista uz zaručnika

Lady Gaga i Christian Carino (Foto: Profimedia) Lady Gaga i Christian Carino (Foto: Profimedia) Profimedia 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Lady Gaga i Christian Carino (Foto: Profimedia) Lady Gaga i Christian Carino (Foto: Profimedia) Lady Gaga i Christian Carino (Foto: Profimedia) Taylor Kinney Lady Gaga (Foto: Getty) Lady Gaga (Foto: Instagram) Lady Gaga (Foto: Instagram) +0 Lady Gaga (Foto: Instagram) Galerija

Lady Gaga blista zbog uspjeha filma "Zvijezda je rođena", ali i zaručnika Christiana Carina.

Poznata pjevačica postala je glumica, a ponovno je i sretna u ljubavi.

Pogledaj i ovo Taylor Kinney i Lady Gaga - 1 Sjećate se njega? Svi ga pamte po zarukama s Lady Gagom, a način na koji iskazuje ljubav svojoj sadašnjoj curi svima je pomalo čudan

Lady Gaga, pravim imenom Stefani Joanne Angelina Germanotta, filmom "Zvijezda je rođena" u kojem oduševljava uz glumca i redatelja Bradleyja Coopera ruši sve rekorde popularnosti, a mnogi joj predviđaju nominaciju, ali i osvajanje najprestižnije filmske nagrade Oscar.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga) on

A kako joj odlično ide na poslovnom, tako joj jednako ide i na privatnom planu, jer pjevačica je ponovno sretno zaljubljena te se doslovno ne odvaja od svog odabranika.

On je holivudski agent Christian Carino, s kojim se i zaručila, no još nije poznato kada ćemo čuti svadbena zvona. Podsjetimo, par je prvi put viđen zajedno u siječnju 2017. godine, a koliko je njihova veza ozbiljna, dokazala je činjenica kako je Christian pjevačicu vrlo brzo upoznao sa svojom kćeri.

Lady Gaga i Christian Carino (Foto: Profimedia) Lady Gaga i Christian Carino (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

"Najbolja stvar kod ljubavi je što imaš nekoga da te uhvati kada padaš", rekla je jednom prilikom, a ovo nije prvi put da je rekla "da". Podsjetimo, prije Christiana Gaga je bila zaručena s holivudskim ljepotanom i glumcem Taylorom Kinneyjem, koji ju je osvojio nakon što je bio glavna muška zvijezda njezina spota za pjesmu "You and I".

Taylor Kinney Lady Gaga (Foto: Getty) Taylor Kinney Lady Gaga (Foto: Getty) Foto: Getty

2015. godine Taylor ju je zaprosio unikatnim prstenom u obliku srca, no ljubav je potrajala do 2016. godine. Neko se vrijeme šuškalo da im je presudila njegova afera s glumicom Lauren Cohan, no unatoč tome dio njezinih obožavatelja još uvijek žali za njim. Ipak, u jednom intervjuu 2017. godine iskrena Gaga otkrila je kako njezinim vezama nisu presudile treće osobe, već ljubomora bivših partnera na njezin uspjeh.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Taylor Kinney (@taylorkinney111) on

"Moj prag za s*anja više ne postoji kada su u pitanju muškarci. Ljubavni mi se život srušio. Kada sam prodala 10 milijuna albuma, izgubila sam Matta. Kada sam prodala 30 milijuna, izgubila sam Luca. Snimila sam film 'Zvijezda je rođena', izgubila sam Taylora. Ovo je treći put da mi je netko tako slomio srce." No pjevačica više ne žali za propalim vezama i zarukama, a svoju sreću s Christianom ne skriva.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga) on

Unatoč brojnim zdravstvenim problemima s kojima se borila posljednjih godinu dana, pjevačica doista nikada nije izgledala bolje, što je najbolji dokaz koliko trenutno uživa u poslovnim i privatnim prilikama. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene