Lady Gaga na inauguraciju je kao podršku povela dečka Michaela Polanskog, s kojim je u vezi od kraja 2019.

Galerija


Lady Gaga (34) bila je u centru pozornosti na inauguraciji Joea Bidena jer je izvodila američku himnu, a kada se nije družila sa ostalim zvijezdama, posvećivala je pažnju svom dečku. 

Vezani članci Lady Gaga Upucali šetača pasa Lady Gage i ukrali joj ljubimce, pjevačica otimačima ponudila pola milijuna dolara da joj ih vrate Lady Gaga Poznato je da je sklona eksperimentima, no ovakvu promjenu za koju ima dobar razlog nitko nije očekivao!

Naime, podršku na njezinu važnom nastupu pružio joj je partner, poduzetnik i informatički genij Michael Polansky (42), koji je nosio crno odijelo. U jednom trenutku par se poljubio preko identičnih crnih maski koje su imali na licu. Fotografije možete pogledati ovdje

Inače, Gaga i Michael u vezi su od kraja 2019. i često su viđeni zajedno u javnosti. Čini se kako je njihov odnos jako ozbiljan, a u travnju prošle godine pjevačica je rekla kako je on ljubav njezina života. 

Gagu su modni stručnjaci pohvalili za njezino elegantno izdanje na inauguraciji, dok su mišljenja glazbenih kritičara o njezinoj izvedbi podijeljena. 

Ivanka Trump rasplakala se dok je slušala posljednji očev predsjednički govor, nije se mogla suzdržati