vatreno izdanje!

Lady Gaga u seksi haljini pokazala ubojiti dekolte, ali tu je i opako visoki prorez u donjem dijelu koji je puno otkrio!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Lady Gaga pojavila se na premijeri filma "House of Gucci" u Milanu u crvenoj haljini s dekolteom do pupka i opasno visokim prorezom na donjem dijelu.

Pjevačica i glumica Lady Gaga pobrinula se da na premijeri njezina novog filma "House of Gucci" u Milanu svi pogledi budu na njoj.

Pogledaj i ovo Lady GaGa (Foto: Getty Images) Znala je kako šokirati Prisjetimo se najluđih odjevnih kombinacija iz zlatnog doba Lady Gage, od mesne haljine do šešira od kose

Na crvenom tepihu pojavila se u izdanju u kakvom je dugo nismo vidjeli, a svojim modnim odabirom sve je bacila na koljena. Nosila je pripijenu crvenu haljinu s korzetom i seksi prorezima na dekolteu te donjem dijelu, u kojoj je istaknula sve svoje adute.

Stajlingom se pohvalila i na svojem Instagramu, gdje je otkrila i kako je cijeli dan uoči premijere plakala od sreće, a obožavatelji su joj poručili da izgleda savršeno te su se složili i da bi češće trebala nositi ovako seksi komade.

I dok je u prošlosti nizala golišava izdanja, sada je već dugo nismo vidjeli u nečem oskudnijem.

Haljinu koju je nosila ovaj put potpisuje modna kuća Versace, dok je na londonskoj premijeri filma zablistala u nešto čednijoj ljubičastoj Gucci haljini.

Gaga je u filmu Ridleyja Scotta utjelovila "crnu udovicu" Patriziju Reggiani, koja je prije četvrt stoljeća naručila ubojstvo svojeg supruga Maurizija Guccija. Nesretnog Maurizija u filmu glumi Adam Driver, a važne uloge imaju i Al Pacino, Salma Hayek te Jared Leto.

Film u sva kina, pa tako i u hrvatska, stiže kroz nekoliko tjedana.

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene