ma bravo!

Lady Gaga još jednom pokazala veliko srce, svi je hvale zbog poteza prema kolegici kojoj je trebala pomoć!

Lady Gaga Lady Gaga Profimedia 1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Lady Gaga - 1 Lady Gaga Lady Gaga - 20 Lady Gaga - 18 Lady Gaga - 17 Lady Gaga - 5 SZA - 5 SZA - 3 SZA - 2 SZA - 6 +22 SZA - 1 Galerija

Lady Gaga je na dodjeli nagrada Grammy pokazala velikodušnost i pomogla kolegici pjevačici SZA da se popne na pozornicu!

Lady Gaga sve je oduševila svojim postupkom prema Lizi Minnelli na dodjeli Oscara, a sada je još jednom je pokazala veliko srce.

Pogledaj i ovo Juraj Zigman Svi žele njegove kreacije Hrvatski dizajner svoje je kostime izradio za brojne svjetske zvijezde, a sad je red došao i na ovu: ''Iznimno sam ponosan''

Na dodjeli nagrada Grammy priskočila je u pomoć kolegici dok se penjala na pozornicu preuzeti nagradu.

32-godišnja Solána Imani Rowe, popularno SZA osvojila je Grammy za najbolju Pop duo pjesmu s Dojom Cat, ali Doja je u to vrijeme kasnila na pozornicu zbog obavljanja nužde, stoga je SZA bila osuđena sama se popeti na pozornicu i to sa štakama.

Mnogi obožavatelji su se zabrinuli za pjevačicu jer je do jučer bila u redu, a nitko nije znao što joj se točno dogodilo.

Kako piše Just Jared, SZA je u backstageu objasnila da se ozlijedila prije odlaska na Grammyje.

''Pala sam iz kreveta dan prije nego što sam morala otići na dodjelu Grammyja”, rekla je novinarima iza pozornice. “Kad god mi se dogodi nešto veliko, dogodi se i nešto ludo!''

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by E! News (@enews)

Nakon proglašenja dobitnika SZA je krenula prema pozornici sa štakama, a u pomoć je uskočila Lady Gaga koja joj je pomogla prenijeti haljinu preko stepenica kako se SZA ne bi zaplela i pala.

Mnogi su primijetili još jednu lijepu Gaginu gestu pa reakcije na nju ne prestaju stizati i ovog vikenda.

''Gaga je pravi dragulj!'', ''Gaga je mama koju svi trebamo'', ''Lady Gaga je prava dama!'', samo su neki od komentara, a pjevačica je u proteklih nekoliko mjeseci zaista mnogo puta pokazala svoju ljubaznost i poštovanje prema kolegama.

Podsjetimo Gaga je s Lizom Minnelli bila prezenterica na Oscarima gdje se Minnelli zbunila oko redoslijeda govora, a Gaga joj je u tome trenu uskočila i šapnula ''Uz tebe sam'' što je još više raznježilo gledatelje koji su ionako bili oduševljeni samom Lizinom pojavom.

S obzirom da je Liza u lošijem zdravstvenom stanju, Gaga je i tada bila tu da uskoči u pomoć.

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Larisa Lipovac Navojec Larisa Lipovac Navojec Žiri showa Ples sa zvijezdama Žiri showa Ples sa zvijezdama +17 Franka Batelić i Larisa Lipovac Navojec Celebrity Larisa Lipovac Navojec ni zakopčana do grla ne može sakriti zavidne adute, a dobila je i poseban kompliment od našeg zgodnog pjevača!

1/39 >> Pogledaji ovu galeriju Emeli Sande Adam Gouraguine i Emeli Sande Adam Gouraguine i Emeli Sande Emeli Sande - 9 +34 Emeli Sande - 6 Celebrity Slavna pjevačica osam godina nakon razvoda od Crnogorca priznala da voli žene i pokazala partnericu!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene