Lana Jurčević na svom je profilu na Instagramu objavila fotografiju na kojoj pozira u neobičnim hlačama.

Galerija


Domaća pjevačica Lana Jurčević na svom je profilu na Instagramu objavila novu fotografiju i otkrila kako je čekanje itekako umara te zamolila svoje obožavatelje za utjehu ili savjet.

Vezani članci In Magazin: Ljubavni eksperimenti zvijezda - 1 Domaće zvijezde progovorile o razbuktavanju ljubavne strasti pa odgovorile na škakljiva pitanja: "Tu bi bilo svašta" Lana Jurčević Lana Jurčević objavila zavodljivu fotku u prozirnoj haljini, u fokusu se našlo nešto što primjećuju samo žene

34-godišnja pjevačica na istoj je fotografiji pozirala u neobičnim hlačama s mrežom, koje su zapele za oko njezinim pratiteljima, a koji su je dosad lajkali gotovo 9 tisuća puta.

"Tko čeka taj dočeka? Možda da, možda ne. Ali, znam da čekanje ubija. Ima li neka tableta za to? Netko čeka vikend, netko ljubav života, netko bolje prilike. A što čekaš ti? Sigurno ima nešto-utješi me", napisala je Lana.

Njezini odani obožavatelji u komentarima su joj uputili poruke utjehe, ali i pokazali interes za hlače koje su u ovoj priči očito ukrale svu pažnju.

Domaća voditeljica zapalila društvene mreže: "Možemo samo gledati i uživati u takvoj ljepoti"