Lana Jurčević na svom je profilu na Instagramu objavila fotografiju na kojoj pozira u neobičnim hlačama.

Galerija


Domaća pjevačica Lana Jurčević na svom je profilu na Instagramu objavila novu fotografiju i otkrila kako je čekanje itekako umara te zamolila svoje obožavatelje za utjehu ili savjet.

Vezani članci Lana Jurčević u humanitarnoj misiji - 7 Evo zašto Lana Jurčević noći provodi budna, a i gdje je pobjegla prije nekoliko godina kako bi se odmorila od svega Lana Jurčević - 4 Lana Jurčević će novac od prodaje sredstva za dezinfekciju ruku i drugih svojih proizvoda donirati bolnicama

34-godišnja pjevačica na istoj je fotografiji pozirala u neobičnim hlačama s mrežom, koje su zapele za oko njezinim pratiteljima, a koji su je dosad lajkali gotovo 9 tisuća puta.

"Tko čeka taj dočeka? Možda da, možda ne. Ali, znam da čekanje ubija. Ima li neka tableta za to? Netko čeka vikend, netko ljubav života, netko bolje prilike. A što čekaš ti? Sigurno ima nešto-utješi me", napisala je Lana.

Njezini odani obožavatelji u komentarima su joj uputili poruke utjehe, ali i pokazali interes za hlače koje su u ovoj priči očito ukrale svu pažnju.

Domaća voditeljica zapalila društvene mreže: "Možemo samo gledati i uživati u takvoj ljepoti"