Potvrdila vezu

Džepna Venera opet ljubi: Vjeru u ljubav vratio joj je sedam godina mlađi dečko

Kylie Minogue (Foto: Instagram) Kylie Minogue (Foto: Instagram) Instagram 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Kylie Minogue (Foto: Instagram) Kylie Minogue (Foto: Getty Images) Kylie Minogue (Foto: Getty Images) Kylie Minogue (Foto: Getty Images) Kylie Minogue (Foto: Getty Images) +0 Kylie Minogue (Foto: Getty Images) Galerija

Kylie Minogue je nakon prošlogodišnjeg prekida zaruka vratila vjeru u ljubav i već razmišlja o novom braku.

Australska pjevačica Kylie Minogue ponovno je zaljubljena, a čini se kako bi novu ljubav sa sedam godina mlađim kreativnim direktorom britanskog GQ-a Paulom Solomonsom, najradije objavila na sva zvona.

Pogledaj i ovo Kylie Minogue (Foto: Profimedia) Nikad sretnija! Pjevačica briznula u plač tijekom koncerta, razlog je jako tužan: 14 godina kasnije ipak je živa i zdrava

Vezu je potvrdila objavom fotografije na Instagramu, na kojoj se nalazi u Paulovu zagrljaju na vrhu zgrade u New Yorku. Već se na proslavi njezinog 50. rođendana u Londonu moglo zaključiti da se između njih dvoje nešto događa, obzirom da su snimljeni u trenutku kada se ljube, a u vezi su navodno od ovog proljeća.

 

A post shared by Kylie Minogue (@kylieminogue) on

Još samo prije nekoliko mjeseci Kylie je za Red magazin progovorila o prekidu zaruka s bivšim zaručnikom Joshuom Sasseom, do kojeg je došlo prošle godine zbog njegove nevjere. “Mislim da brak nije za mene“, zaključila je tada Kylie.

 

A post shared by Kylie Minogue (@kylieminogue) on

 Ali nova romansa natjerala ju je da promijeni mišljenje jer je nedavno za The Sun izjavila kako joj je život u posljednje vrijeme postao bolji. “Život mi je, ne želim reći malo, reći ću puno bolji. Život je sjajan. Možete to protumačiti kako vam odgovara. Moguće je da ću se udati i imati djecu, a možda i neću. Rekla sam da to možda nije za mene, ali možda je.“, rekla je Kylie.

Kylie nije htjela žuriti s ulaskom u novu vezu nakon prekida zaruka, no osjećaji su i ovog puta bili jači od nje. 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene