NESRETNO ZALJUBLJENA

Varao ju? ''Potpuno je shrvana'' Pjevačica prekinula zaruke

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Iako su djelovali kao skladan i sretno saljubljen par, Kylie i Joshua su se često svađali u posljednje vrijeme.

Kylie Minogue prekinula je zaruke sa zaručnikom Joshuom Sasseom. Australska pjevačica navodno je već izbacila iz stana 29-godišnjeg Joshuu iz njihovog zajedničkog doma u Londonu nakaon što je postao preblizak sa španjolskom glumicom Martom Milans. Kylie i Joshua navodno su se često svađali u posljednje vrijeme, a navodno je Kylie inzistirala na prekidu s partnerom kojeg je upoznala u ljeto 2015. godine.

Pogledaj i ovo Kylie Minogue Paul Solomons (Foto: Profimedia) Nakon kiše dolazi sunce! Vratio joj je vjeru u ljubav nakon ružnog prekida, a ona je službeno potvrdila da su par

Pjevačica je već skinula zaručnički prsten i navodno je potpuno ''slomljena'', piše The Sun. ''Potpuno je slomljena, srce joj je u potpunosti slomljeno. Zaista je vjerovala da je on onaj pravi. Ali mu više jednostavno ne vjeruje'', rekao je izvor.

Podsjetimo, 48-godišnja pjevačica svoje zaruke javno je obznanila u veljači ove godine, a par je nedavno izjavio kako će stati pred oltar samo pod jednim uvjetom, odnosno, u brak će ući kada će brak istospolnih parova biti legalan u Australiji. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene