Australska "džepna Venera" Kylie Minogue trenutno je u vezi s kreativnim direktorom GQ-a.

Galerija


Australska "džepna Venera" ponovno je sretno zaljubljena.

Vezani članci Kylie Minogue i Paul Solomons (Foto: Profimedia) Bivši dečki bili su zgodni, ali ju nisu lijepo tretirali: Sadašnji je komad i čuva ju kao kap vode na dlanu Michelle Rodriguez Olivier Martinez (Foto: AFP) Par za koji se već godinama šuška da su "prijatelji s povlasticama" ponovno viđen zajedno

Za 50-godišnju glazbenu divu Kylie Minogue 2017. godina bila je jedna od najgorih. Njezin zaručnik, 30-godišnji relativno nepoznati britanski glumac Joshua Sasse umjesto da ju odvede pred oltar, slomio joj je srce prevarom s kolegicom sa seta.

Također, činilo se kako ju je mlađahni ljubavnik čitavo vrijeme samo iskorištavao radi novaca i slave, a ubrzo se našao s druge strane ograde njezine vile u kojoj su živjeli. Australska pjevačica vrlo je otvoreno govorila o ljubavnom brodolomu koji je doživjela, no u 2018. godini se vratila jača nego ikad - s novim glazbenim albumom te ponovno sretno zaljubljena.

Novu vezu potvrdila je nedavno na Instagramu, a riječ je o sedam godina mlađem kreativnim direktoru GQ-a, Paulu Solomonsu. "Život mi je, ne želim reći malo, reći ću puno bolji. Život je sjajan. Možete to protumačiti kako vam odgovara. Moguće je da ću se udati i imati djecu, a možda i neću. Rekla sam da to možda nije za mene, ali možda je", rekla je Kylie, koja i izgleda bolje nego ikad.

 

A post shared by Kylie Minogue (@kylieminogue) on

A pjevačica dosad nije imala previše sreće u ljubavi, no znala je odabrati vrlo atraktivne muškarce za kojima uzdišu žene diljem svijeta.

 

A post shared by Kylie Minogue (@kylieminogue) on

Tako je davne 1991. godine imala kratku romansu s rokerom Lennyjem Kravitzom, a 2003. započela je višegodišnju vezu s francuskim glumcem Olivierom Martinezom. Holivudski zavodnik bio je uz nju kada joj je dijagnosticiran rak dojke, no ljubav je potrajala do veljače 2007. godine. Par je ipak ostao u prijateljskim odnosima, a šuškalo se i kako ju je Olivier tješio nakon prekida s Joshuom, jer je tada već potpisao razvod s glumicom Halle Berry s kojom ima i dijete, ali glasine nikada nisu potvrđene.

Kylie Minogue (Foto: Instagram)
Minogue Velencoso (Foto: Getty) Foto: Getty

Od 2008. do 2013. godine raspjevana Australka ljubovala je s modelom Andresom Velencosom, a u studenom 2015. godine u njezin je život ušao lažljivi Sasse koji ju je zaprosio nakon svega 6 mjeseci veze, što su njezini bliski prijatelji protumačili kao želju da se što prije dokopa njezinog novca.

Kylie Minogue (Foto: Instagram)
Kylie Minogue (Foto: Getty Images) Foto: Getty Images

Joshua je brzo uselio u njezinu 10 milijuna funti vrijednu vilu u Londonu, a ogrebao se i za skupocjenu operaciju presađivanja kose koju mu je platila upravo Kylie. Od kada su prekinuli, o njemu se nije pisalo pa se čini kako je karma odradila svoje.

Glumački dvojac urnebesnim videom potvrdio ono o čemu se predugo pričalo i oborio fanove s nogu

Bili su dio ljubavnog trokuta, a sad su se odlučili na zajednički život