Kylie Jenner snimljena je na benzinskoj crpki u Los Angelesu u uskoj narančastoj haljini.

Galerija


Mlada milijunašica Kylie Jenner (23) od svakog svojeg izlaska u javnost napravi pravi spektakl.

Vezani članci Kim Kardashian Najveći fotošop gafovi poznatih sestara: Trenuci kad je bilo i više nego očito koliko su se zaigrale s uređivanjem! Kim Kardashian - 6 Dale su novo značenje riječi slava i dobro unovčile svaki svoj potez, a sve je započelo snimkom seksa tadašnje asistentice Paris Hilton

Tako je sada snimljena na benzinskoj crpki u Los Angelesu, gdje je došla napuniti gorivo u svoj crveni Lamborghini, no teško da je pored nje itko gledao u skupocjeni automobil.

Kylie je za ovu prigodu odjenula usku narančastu haljinu koja je sjajno naglasila njezin uski struk i bujnu pozadinu, a iako je lice sakrila maskom, u tom izdanju nije mogla proći neopaženo.

Uz haljinu je nosila i puno zlatnog nakita te prozirne štikle, trend koji je prije nekoliko godina proslavila njezina starija polusestra Kim Kardashian (40).

Mlada bogatašica i inače obožava isticati svoje raskošne obline oskudnom i uskom odjećom, a na svojem Instagramu, gdje ima više od 217 milijuna pratitelja, često objavljuje i fotke na kojima je polugola.

Kada se ne hvali svojim tijelom, na društvenoj mreži reklamira proizvode svojeg beauty brenda na kojem je zaradila milijune, a često objavljuje i fotografije svoje trogodišnje kćeri Stormi, koju je dobila s bivšim dečkom, reperom Travisom Scottom (28).

Rozga se prošetala u suknji s opasno visokim prorezom, neki su u nevjerici pa ju pitaju kad je fotka snimljena

Srbija na Eurosong šalje prošlogodišnje pobjednice, atraktivne djevojke koje nazivaju glazbenom senzacijom