Kylie Jenner proslavila je 39. rođendan svoje slavne sestre Kim na najbolji mogući način - pozirajući u tangicama ispred bazena.

Galerija


Najmlađa milijarderka svijeta, vlasnica carstva šminke i ljepotiva zamamnih oblina, Kylie Jenner ovog je vikenda proslavila 39. rođendan svoje sestre Kim Kardashian. Sestre Kardashian-Jenner tim su se veselim povodom uputile u Palm Springs na ludi djevojački vikend u vili, a Kylie nije propustila priliku da svoje obožavatelje oduševi fotkama. 

Vezani članci Kourtney Kardashian Svi ljubavni brodolomi najpoznatije reality obitelji: Kim treći put izlazi iz bračne luke, a turbulentno je i u ostatku obitelji Jennifer Lopez Na Instagramu i crvenim tepisima blistaju, ali evo kako poznate dame izgledaju kad ih uhvate bez trunke šminke

Naime, na Instagramu je podijelila dvije fotografije na kojima pozira u tangicama pored bazena vile. 22-godišnjakinja oduzela je fanovima dah nevjerojatno seksi poziranjem koje gotovo ništa nije ostavilo mašti. 

Na prvoj je fotografiji Kylie sama, dok na drugoj pozira s 29-godišnjom prijateljicom slične siluete, Yris Palmer koja se također gotovo u potpunosti razgolitila. 

Oglasila se i Kim Kardashian te poručila kako ovog vikenda ne bi radila ništa drugo osim odmarala s obitelji i prijateljima u vrtu pored bazena. 

Trudna Iva snimila selfie i pokazala svima dekolte: "Najljepša si žena u Republici Hrvatskoj"