Izgleda kako mlađe sestre Jenner velikim koracima korače za starijim sestrama Kardashian. Sada se i najmlađa našla na naslovnici prestižnog magazina.


Da su sestre Jenner jedne od najpopularnijih tinejdžerica pokazale su i nedavnom objavom autobiografske knjige – sa 17 i 19 godina. Imaju i svoju modnu liniju, uspješan brend, a sada je i najmlađa Kylie Jenner dobila svoje mjesto u medijima.

Kris i Kendall Jenner zajedno u seksi izdanju za Love magazine

Vezani članci Kylie Jenner Pohvalila se luksuzom u kojem uživa pa je pošteno ismijali zbog jednog detalja: "Prejadno" Kylie Jenner Nekad Sad (Foto: Instagram, Getty) Više ne izgleda toliko "deformirano": Kylie Jenner uklonila filere iz usana, obožavatelji joj poručili da je ljepša takva

O njoj se najviše pisalo zadnjih nekoliko mjeseci – točnije o njezinim usnama i je li ih povećala ili nije? 17-godišnja zvijezda sada je snimila i naslovnicu za američki Cosmopolitan te progovorila o svemu.

'Kada sam bila mlađa bilo mi je teško živjeti pod toliko medijske pozornosti. Kad ste tinejdžeri onda se suočavate s mnogim promjenama u svojem životu, pogotovo kad ste poznati, ima i puno više 'hejtera' pa nije lako, posebno kad su sve vaše starije sestre tako lijepe. Mogu imati krize i reći kako više ne želim ovakav život, no na kraju ne bi to mijenjala za ništa na svijetu. Ima puno više pozitivnih nego negativnih strana', kaže Kylie o svojem životu, a oglasila se i oko tračeva o povećanju usana: 'Ljudi su me gledali kako odrastam od moje devete godine. Moje lice će se još mijenjati. Sada kada znam sve tajne make up-a i kako šminka može promijeniti lice. Nisam protiv operacija. Neću reći nikad ne bi, ali trenutno mi ne treba.'

Iskreno je i progovorila o razvodu svojih roditelja Kris i Bruce Jennera, koji je bolna tema svakom djetetu. 'Nisam govorila ništa dok je trajalo snimanje. Samo bi otišla u svoju sobu i plakala. No ako su oni sretni i ja sam valjda sretna', poručila je mlada zvijezda. 

 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook