"Veća je od džipa"

Pozirala u uskoj haljini pa neke gotovo zavarala: "Na trenutak sam pomislio da je izvadila implantante jer izgleda normalno"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kylie Jenner pozirala je u uskoj haljini i bujnu pozadinu izbacila u prvi plan.

Reality zvijezda i članica klana Kardashian-Jenner, 23-godišnja Kylie Jenner počastila je svoju milijunsku publiku na Instagramu novom fotografijom na kojoj se u prvom planu našla njezina bujna pozadina za koju mnogi sumnjaju da je umjetna, iako ona to ne želi priznati.

Pogledaj i ovo Timothee Chalamet i Kylie Jenner - 5 Uhvatile su ih kamere Neki još ne vjeruju da su njih dvoje par, a oni više ne žele skrivati da su zaljubljeni kao tinejdžeri!

Kylie je pozirala u izazovnoj pozi odjevena u usku haljinu bez naramenica, naslonjena na jedno od svojih luksuznih vozila koje posjeduje u kolekciji, a obline koje su u takvoj kombinaciji došle do izražaja nikome nisu promakle. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kylie 🤍 (@kyliejenner) on

"Wow, kakva kraljica", "Savršena si", "Ilegalano je da si toliko seksi", "Guza ti je veća od džipa", "Ne mogu se usredotočiti na ništa drugo, osim na tvoju pozadinu", "Kako da ja ovako izgledam", "I ja trebam tu haljinu", "Pokazuješ svoje najbolje adute", "Na trenutak sam pomislio da je izvadila implantante iz stražnjice jer na prvoj slici izgleda normalno", neki su od komentara.

Kylie je nedavno na Instagramu objavila vijest da njezina 2-godišnja kćer Stormi, koju je dobila s reperom Travisom Scottom, kreće već u školu i to ni manje ni više nego od glave do pete u skupocjenim stvarima od kojih se posebno isticao Hermesov ruksak. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene