22-godišnja Kylie Jenner u potpunosti je transformirala svoj izgled, ali ne prirodnim putem.

Galerija


Unatoč tome što je svoj izgled doradila kod plastičnog kirurga u potpunosti, činjenica je da Kylie Jenner nikada nije izgledala bolje.

Vezani članci Khloe Kardashian i Tristan Thompson - 4 Prevario ju je nebrojeno puta tijekom trudnoće, pa i sa sestrinom prijateljicom, a ona mu daje novu šansu? Kim Kardashian (Foto: KimKardashianWest.com) Slavnim sestrama golotinja je srednje ime, no samo su dvije od njih pet pozirale za slavni Playboy

Od najmanje istaknute i sramežljive članice Kardashian-Jenner klana, 22-godišnja milijarderska postala je vamp žena raskošnih oblina i savršenih crta lica, a paralelno je izgradila i unosno make-up carstvo.

Kylie je ubrzo pronašla i ljubavnu sreću s reperom Travisom Scottom, s kojim je dobila kćerkicu Stormi, no posjednjih se tjedana šuška kako je par odlučio uzeti malu stanku od ljubavi kako bi vidjeli što će dalje.

Dok Travis nastupa, Kylie vjerno promovira sebe i svoj brend koji se ne oglašava nigdje, već isključivo preko svoje vlasnice i njezinih slavnih sestara i prijateljica.

Posljednjih nekoliko fotografija na njezinu profilu izrazito je seksi, no ponovno, dio javnosti napao je mladu milijardersku zbog promoviranja umjetnog izgleda te prekomjernog korištenja fotošopa.

Naime, na fotografijama u dvije različite crne haljine Kylie je istaknula oblu stražnjicu, velike grudi te iznimno tanki struk, za koje je doista teško povjerovati da su rezultat majke prirode, s obzirom na to da postoje njezine fotografije iz prošlosti.

Ipak, čini se kako se zanosna crnka svim silama trudi pokazati Travisu što gubi ili bi potencijalno mogao izgubiti. 

Nosi ga, ali kao da ga ne nosi: Slavnoj ljepotici sve je ispadalo iz ovog neobičnog badića