Plastična i fantastična

Evo ti, Travis! Beauty mogulica uskočila u seksi haljine koje su istaknule njezine umjetne obline

Kylie Jenner (Foto: Instagram) Kylie Jenner (Foto: Instagram) Instagram 1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Kylie Jenner (Foto: Instagram) Kylie Jenner (Foto: AFP) Kylie Jenner (Foto: Instagram) Kylie Jenner (Foto: Instagram) Kylie Jenner (Foto: Instagram) Kylie Jenner i Travis Scott (Foto: Profimedia) Kylie Jenner i Travis Scott (Foto: Profimedia) Kylie Jenner (Foto: Profimedia) Kylie Jenner (Foto: Instagram) Kylie Jenner (Foto: Instagram) +3 Kylie Jenner (Foto: Instagram) Galerija

22-godišnja Kylie Jenner u potpunosti je transformirala svoj izgled, ali ne prirodnim putem.

Unatoč tome što je svoj izgled doradila kod plastičnog kirurga u potpunosti, činjenica je da Kylie Jenner nikada nije izgledala bolje.

Pogledaj i ovo Kylie Jenner i Timothee Chalamet - 5 "nema ga nigdje" Jesu li Kylie Jenner i slavni glumac prekinuli ljubavnu romansu? Obožavatelji sumnjaju na najgore, a zna se i zašto!

Od najmanje istaknute i sramežljive članice Kardashian-Jenner klana, 22-godišnja milijarderska postala je vamp žena raskošnih oblina i savršenih crta lica, a paralelno je izgradila i unosno make-up carstvo.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kylie ✨ (@kyliejenner) on

Kylie je ubrzo pronašla i ljubavnu sreću s reperom Travisom Scottom, s kojim je dobila kćerkicu Stormi, no posjednjih se tjedana šuška kako je par odlučio uzeti malu stanku od ljubavi kako bi vidjeli što će dalje.

Dok Travis nastupa, Kylie vjerno promovira sebe i svoj brend koji se ne oglašava nigdje, već isključivo preko svoje vlasnice i njezinih slavnih sestara i prijateljica.

Posljednjih nekoliko fotografija na njezinu profilu izrazito je seksi, no ponovno, dio javnosti napao je mladu milijardersku zbog promoviranja umjetnog izgleda te prekomjernog korištenja fotošopa.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kylie ✨ (@kyliejenner) on

Naime, na fotografijama u dvije različite crne haljine Kylie je istaknula oblu stražnjicu, velike grudi te iznimno tanki struk, za koje je doista teško povjerovati da su rezultat majke prirode, s obzirom na to da postoje njezine fotografije iz prošlosti.

Ipak, čini se kako se zanosna crnka svim silama trudi pokazati Travisu što gubi ili bi potencijalno mogao izgubiti. 

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Emily Ratajkowski (Foto: Profimedia) Emily Ratajkowski (Foto: Profimedia) Emily Ratajkowski (Foto: Getty Images) Emily Ratajkowski (Foto: Profimedia) +5 Emily Ratajkowski (Foto: Getty Images) Celebrity Nosi ga, ali kao da ga ne nosi: Slavnoj ljepotici sve je ispadalo iz ovog neobičnog badića

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene