emotivna objava

Slavna milijarderka u suzama otkrila da netko blizak njoj ima koronavirus: "Zastrašujuće je..."

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

"Zastrašujuće će saznanje da netko blizak mome domu ima virus", priznala je slavna reality sestra Kylie Jenner.

Kylie Jenner je u suzama otkrila kako netko blizak njezinoj obitelji ima koronavirus. 22-godišnju milijarderku obuzele su emocije kada je spomenula u najavi novih epizoda showa "Keeping Up With The Kardashians" da je netko blizak njoj zaražen.

Pogledaj i ovo Timothee Chalamet i Kylie Jenner - 5 Uhvatile su ih kamere Neki još ne vjeruju da su njih dvoje par, a oni više ne žele skrivati da su zaljubljeni kao tinejdžeri!

"Zastrašujuće će saznanje da netko blizak mome domu ima virus", priznala je slavna reality sestra, no nije otkrila o kome se radi, piše Mirror.

Kylie se prije nekoliko dana sa kćerkicom Stormi i bivšim dečkom Travisom Scottom preselila u novi raskošni dom u Los Angelesu. Vilu je platila vrtoglavih 36,5 milijuna dolara, a otrila je i kako je njezin novi dom uređen.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

DADA 🤍 happy birthday to daddy of the year! i’m slowly but surely starting to accept the fact that storm is a daddy’s girl. 😫 but whatever. we went half on greatness! the most beautiful, smart, loving and funny little baby. the best gift. ok i’m crying. love you forever! @travisscott

A post shared by Kylie 🤍 (@kyliejenner) on

Svom bivšem i ocu njezine kćeri na Instagramu je čestitala i rođendan. "Sretan rođendan tati godine! Polako, ali sigurno počinjem prihvaćati da je Stormi tatina djevojčica. Ona je najljepše, najpametnije i najsmješnije dijete. Najljepši dar. Volim te zauvijek", napisala je u opisu serije fotografija Travisa i Stormi.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene