Običnom fotografijom izazvala je nevjerojatno puno negativnih komentara pa čak i optužbi za rasizam.


Kylie Jenner na Instagram profilu objavila je fotografiju svoje nove frizure i vjerojatno nije ni sanjala da će njena frizura izazvati rasprave o rasizmu.

Problemi s muškarcima u reality obitelji: 17-godišnju Kylie varao dečko?!

Vezani članci Kylie Jenner Svi se slažu da je njezina transformacija jedna od najvećih! Ovo je njezin put od sramežljive tinejdžerice do seksi žene s oblinama Ariana Grande (Foto: Getty Images) Razvodi, prevare, psihički slomovi i rehabilitacije: Prisjetili smo se skandala koji se neće tako brzo zaboraviti

Prva se javila gluimica Amanla Stenberg koja često govori o rasnim razlikama i kulturološkim razlikama između crnaca i bijelaca. Amania smatra kako je frizura koju je Kylie imala na fotografiji dio crnačke kulture. Glumica je naglasila kako je Kylie trebala iskoristiti svoj položaj kao javna osoba i upozoriti na policijsku brutalnost koja se provodi nad crncima. 

Jasno, to je natjeralo i druge da iznesu svoje mišljenje. Nekis u komentirali kako bi crnkinje trebale prestati bojati kosu u plavi ako Kylie ne može imati ovakvu frizuru. U moru negativnih komentara ipak se našao 'vitez na bijelom konju' koji je stao u zaštitu mlade Jennerice. Justin Bieber jako dobro zna kako je to kad vas napadaju i zbog najmanje sitnice pa se obratio onima koji su pisali negativne komentare, 'Ljudi, ostavite je na miru! Tvrditi da je ona rasist zbog frizure uistinu je smiješno', napisao je Justin.

Čini se kako Kylie nije sve zajedno primila k srcu, fotografija se i dalje nalazin na Instagram profilu.

 

I woke up like disss

Fotografiju objavljuje King Kylie (@kyliejenner)

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook