Kylie Jenner objavila fotografiju u kupaćem kostimu i oduševila milijune obožavatelja koji ju prate.

Galerija


Najmlađa milijarderka na svijetu, 22-godišnja Kylie Jenner dosegla je brojku od 151 milijuna pratitelja na svom profilu na Instagramu, čiji se puls zasigurno ubrzao nakon što je objavila svoje najnovije fotografije u izrezanom kupaćem kostimu koje pršte seksepilom.

Vezani članci Kylie Jenner Razbacuje se luksuzom cijelo vrijeme, sada je obožavateljima pokazala i kako izgleda unutrašnjost njezina aviona Kylie Jenner Umjetna milijarderka tulumarila na zabavi repera koji je nju i sestru 2017. godine izrezao s fotografije

Mlada make up mogulica i članica klana Kardashian Jenner nije otkrila točnu lokaciju na kojoj očigledno uživa, već je uz objavljene fotografije napisala samo da se nalazi na svom sretnom mjestu.

"Ponovno pozira", komentirala joj je objavu starija sestra Khloe ali i brojni obožavatelji koje je u neku ruku iznenadila ovakvom objavom jer su joj poručili da nisu tako nešto očekivali.

"Nisam ovo očekivala, izgledaš tako dobro", "Božica", "Moje oči su sretne kada te vide", "Obožavam ovu fotografiju", poručili su joj u komentarima.

Veza od pet godina završila optužbama za incest i zlostavljanje: "Vodili smo ljubav tri puta godišnje"