Nije joj dugo trebalo

Dan nakon što je prekinula vezu, slavna ljepotica noćne je sate provela u zagrljaju bivšeg dečka?

Tyga i Kylie Jenner (Foto: Instagram) Tyga i Kylie Jenner (Foto: Instagram) Instagram 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Tyga i Kylie Jenner (Foto: Instagram) Tyga i Kylie Jenner (Foto: Instagram) Kylie Jenner i Tyga (Foto: Instagram) Tyga i Kylie Jenner (Foto: Instagram) Tyga i Kylie Jenner (Foto: Instagram) Tyga (Foto: Profimedia) +0 Tyga i Kylie Jenner (Foto: Instagram) Galerija

Samo dan nakon što je svijet doznao za prekid Kylie Jenner i repera Travisa Scotta, ljepotica je viđena kako se noću odvozi u studio svog bivšeg dečka Tyge.

Najmlađa milijarderka na svijetu Kylie Jenner i reper Travis Scott nakon dvije godine veze odlučili su uzeti pauzu te sada započinju živjeti odvojenim životima. Više ih nećemo gledati kako se ljube na crvenim tepisima niti ćemo uživati u njihovim fotkama za Playboy, a čini se kako je Kylie već itekako okrenula lice budućnosti i novim ljubavima. Doduše, možda bi bilo bolje reći starim novim ljubavima. 

Pogledaj i ovo Tyga i Kylie Jenner (Foto: Instagram) Izazivali zgražanje Reper koji ovog ljeta stiže u Hrvatsku vezu s Kylie Jenner započeo je dok je ona bila maloljetna

Naime, ljepotica je viđena kako, samo jedan dan nakon što je obznanila da prekida s Travisom, odlazi u glazbeni studio svog bivšeg dečka Tyge u dva ujutro. Nakon što se dobro isplesala u noćnim klubovima, Kylie je sjela za automobil, a paparazzi su je pratili u stopu pa su je uhvatili kako u sitnim noćnim satima ulazi u studio u kojem je u tom trenutku bio njezin bivši ljubavnik reper Tyga. 

Kylie se u studiju zadržala oko 45 minuta, nakon čega je otišla, a ubrzo se i Tyga pokupio svojoj kući. Zanimljivo je da su izišli na suprotne izlaze, baš kao da žele izbjeći da ih se vidi zajedno. 

Kylie i Tyga poznaju se godinama, a zaljubili su se jedno u drugo tek kad je ona napunila 17 godina. S obzirom na veliku razliku u ugodinama, jer je Tyga od Kylie stariji 7 godina, mnogi su smatrali njihovu vezu neprimjerenom u tom trenutku. Ipak, par to nije ometalo da svoju zaljubljenost pokazuju na crvenim tepisima diljem svijeta tijekom 2015. i 2016. 

Ipak, prekinuli su zbog navodne Tygine nevjere u proljeće 2017., točno kada je Kylie upoznala Travisa Scotta i ostala s njim trudna nakon samo nekoliko tjedana veze. U veljači 2018. su na svijet je došla djevojčica Stormi, nad kojom sada ravnopravno dijele skrbništvo.

Sada su se mnogi zapitali je li moguće da je Kylie Travisove zagrljaje zamijenila Tyginima.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Ljupka Gojić Mikić i Marija Bišćan (Foto: Instagram) Marija Bišćan (FOTO: Marko Lukunic/PIXSELL) Ljupka Gojić Mikić i Marija Bišćan (Foto: Instagram) +0 Ljupka Gojić Mikić i Marija Bišćan (Foto: Instagram) Celebrity Rijetki izlazak tajanstvenog para: Lijepa supruga našeg nogometnog trenera nema ni društvene profile

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene