Vrtoglavi iznosi

Jedan njihov post vrijedi čitavo bogatstvo: Na tronu najplaćenijih zvijezda Instagrama je selfie kraljica

Kylie Jenner (Foto: Instagram) Kylie Jenner (Foto: Instagram) Instagram 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Kylie Jenner (Foto: Instagram) Kylie Jenner (Foto: Instagram) Kylie Jenner (Foto: Instagram) Kylie Jenner (Foto: Instagram) Kylie Jenner (Foto: Instagram) Ariana Grande (Foto: Instagram) Ariana Grande (Foto: AFP) Cristiano Ronaldo (Foto: Profimedia) Beyonce (Foto: Getty Images) Taylor Swift (Foto: AFP) +0 Kim Kardashian (Foto: Instagram) Galerija

Kylie Jenner najplaćenija je zvijezda Instagrama.

Poznato je da mnoge zvijezde ne zarađuju vrtoglave iznose samo snimanjem filmova ili prodajom glazbenih albuma, već i jednostavnom objavom na Instagramu – za koju im treba ravno minuta.

Iznosi koje celebovi dobivaju za objavu na Instagramu kojom nekoga ili nešto reklamiraju vrtoglavi su, a sada je objavljena i lista onih koji s obzirom na svoju slavu i broj pratitelja najviše zarađuju. 

Na prvom se mjestu našla najmlađa milijarderka svijeta, Kylie Jenner. Ova dama bujnih oblina za svaku svoju objavu dobije 1,2 milijuna dolara. S obzirom na to da nekada po danu ima i više objava, iznos zarade se penje u nevjerojatne visine. 

 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@kylieskin available NOW 💗 KylieSkin.com

Objavu dijeli Kylie ✨ (@kyliejenner)

Druga je Ariana Grande, koja svaku svoju objavu naplati sočnih 996.000 dolara. 26-godišnjakinja sitnog stasa gotovo je cijeli život miljenica publike, a na Instagramu je prati 159 milijuna ljudi. Njezin Instagram gotovo je u potpunosti crno-bijel, a najčešće dijeli selfije. 

Christiano Ronado, najuspješniji nogometaš svijeta, treći je na listi sa zaradom od 975.000 dolara po objavi na Instagramu. 

Iako bi ju mnogi očekivali vidjeti kao apsolutnu pobjednicu ove liste, Kim Kardashian našla se na četvrtom mjestu. Kim na objavama fotki sebe i svoje slavne obitelji tako zarađuje i po 910.000 dolara, a već se treću godinu zaredom nalazi pri samom vrhu liste. 

Peta je Selena Gomez, koja je donedavno bila najpraćenija zvijezda Instagrama, no očito joj je popularnost malo opala. Ipak, iako nije to ono što je nekad bilo, Selena ubire finu zaradu od oko 886.000 dolara po objavi. 

Među top deset na listi su se još našli i Dwayne Johnson, Beyonce, Taylor, Neymar da Silva Santos Junior i Justin Bieber. 

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Ljupka Gojić Mikić (Foto: Instagram) Ljupka Gojić Mikić (Foto: Instagram) Ljupka Gojić Mikić i Marija Bišćan (Foto: Instagram) Ljupka Gojić Mikić (Foto: Instagram) +4 Ljupka Gojić Mikić i Marija Bišćan (Foto: Instagram) Celebrity Slavnu hrvatsku ljepoticu razbjesnio račun koji je njezina prijateljica platila u Zagrebu: "Mi smo sramota!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene