"Mozak obitelji Kardashian" Kris Jenner 6. studenog slavi 63. rođendan.

Galerija


Dok si mi obični smrtnici kupujemo bonove, bombonijere ili cvijeće, zvijezde A-liste za rođendane si kupuju skupocjene automobile.

Vezani članci Kourtney Kardashian (Foto: Profimedia) A što s njegovom curom? Bivši partneri na rođendanskoj zabavi potaknuli glasine o mogućem pomirenju Caitlyn Jenner (Foto: Getty Images) Unatoč velikoj obitelji bivši olimpijac koji je postao žena vodi samotan život: ''Većinom sam u kući, svi su me napustili''

Barem je tako u slučaju obitelji Kardashian-Jenner, posebno kod najmlađe pripadnice obitelji, 21-godišnje Kylie Jenner, koja ima vrlo impresivan i šarolik vozni park.

A čini se kako je svoju ljubav prema skupocjenim automobilima odlučila proširiti i na mamu Kris Jenner povodom njezina 63. rođendana. Najmlađa mezimica, koja bi uskoro trebala postati i najmlađa milijarderka u povijesti, majci kojoj može zahvaliti bogatstvo tako je kupila crveni Ferrari 488, čija je početna cijena oko 250 tisuća dolara.

"488 za kraljicu", napisala je na društvenim mrežama, a otkrilo se i kako je poduzetnoj mami upravo taj automobil bio onaj iz snova. Automobil je u dvorište njezine vile stigao s velikom, bijelom mašnom, a mamu je poklon ganuo do suza. Kako i ne bi!

"Mislim da ću joj ja svoj poklon dati nešto kasnije", našalila se Khloe Kardashian na Instagramu, no vjerujemo kako niti jedna od kćeri neće štedjeti na poklonima jer ipak je rođendan "mozgu operacije Kardashian" koji je iz ničega stvorio multimilijunsko carstvo.

Svaku od svojih kćeri pretvorila je u svjetske zvijezde, kao i samu sebe, a u međuvremenu je pronašla i ljubavni mir s 25 godina mlađim glazbenim producentom Coreyjem Gambleom, s kojim je od studenog 2014. godine.

Mlađahna Ruskinja nova je ljubavna avantura aktualnog prvaka Formule 1

Vrckasta Splićanka priznala: ''Nikad ne bih bila s Purgerom, ipak sam ja Dalmatinka, to mi je bliskije"