Kakvo iznenađenje!

Rasplakala majku: Ovako se daruju besramno bogati članovi slavne obitelji

Kris Jenner (Foto: Instagram) Kris Jenner (Foto: Instagram) Instagram 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Kris Jenner (Foto: Instagram) Kylie Jenner (Foto: Instagram) Kylie Jenner (Foto: Instagram) Kylie Jenner Ferrari (Foto: Instagram) Kylie Jenner Ferrari (Foto: Instagram) Kylie Jenner Ferrari (Foto: Instagram) +0 Kylie Jenner (Foto: Instagram) Galerija

"Mozak obitelji Kardashian" Kris Jenner 6. studenog slavi 63. rođendan.

Dok si mi obični smrtnici kupujemo bonove, bombonijere ili cvijeće, zvijezde A-liste za rođendane si kupuju skupocjene automobile.

Pogledaj i ovo showbuzz s njima nikad dosadno Šamari, udaranje torbicom, plakanje i prevare: Ovo su neki od najzanimljivijih trenutaka poznatog klana koje su podijelili s javnosti

Barem je tako u slučaju obitelji Kardashian-Jenner, posebno kod najmlađe pripadnice obitelji, 21-godišnje Kylie Jenner, koja ima vrlo impresivan i šarolik vozni park.

A čini se kako je svoju ljubav prema skupocjenim automobilima odlučila proširiti i na mamu Kris Jenner povodom njezina 63. rođendana. Najmlađa mezimica, koja bi uskoro trebala postati i najmlađa milijarderka u povijesti, majci kojoj može zahvaliti bogatstvo tako je kupila crveni Ferrari 488, čija je početna cijena oko 250 tisuća dolara.

"488 za kraljicu", napisala je na društvenim mrežama, a otkrilo se i kako je poduzetnoj mami upravo taj automobil bio onaj iz snova. Automobil je u dvorište njezine vile stigao s velikom, bijelom mašnom, a mamu je poklon ganuo do suza. Kako i ne bi!

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

"Mislim da ću joj ja svoj poklon dati nešto kasnije", našalila se Khloe Kardashian na Instagramu, no vjerujemo kako niti jedna od kćeri neće štedjeti na poklonima jer ipak je rođendan "mozgu operacije Kardashian" koji je iz ničega stvorio multimilijunsko carstvo.

Svaku od svojih kćeri pretvorila je u svjetske zvijezde, kao i samu sebe, a u međuvremenu je pronašla i ljubavni mir s 25 godina mlađim glazbenim producentom Coreyjem Gambleom, s kojim je od studenog 2014. godine.

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Anastasiya Kvitko (Foto: Instagram) Anastasiya Kvitko (Foto: Instagram) Anastasiya Kvitko (Foto: Instagram) Anastasiya Kvitko (Foto: Instagram) +7 Anastasiya Kvitko (Foto: Instagram) Celebrity Mlađahna Ruskinja nova je ljubavna avantura aktualnog prvaka Formule 1

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Koncert Domenice Žuvele (Foto: Dnevnik.hr) Domenica Žuvela (Foto: Dnevnik.hr) Domenica Žuvela (Foto: Dnevnik.hr) Domenica (FOTO: Instagram) +1 Domenica (FOTO: PR) inMagazin Vrckasta Splićanka priznala: ''Nikad ne bih bila s Purgerom, ipak sam ja Dalmatinka, to mi je bliskije"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene