Najmlađa milijarderka na svijetu, Kylie Jenner, kostimirala se u Malu sirenu i oduševila fanove.

Galerija


Kultna bajka Hansa Christiana Andersena "Mala sirena" 1989. je pretvorena u Disney crtić koji je osvojio svijet. Mala sirena Ariel ljepotica je crvene kose i zelenog repa, a baš ona željele su postati djevojčice diljem svijeta. Čini se da je među pobornicama Disneyjevih princeza i slavna milijarderka Kylie Jenner. 

Vezani članci Kylie Jenner Pozirala u uskoj haljini pa neke gotovo zavarala: "Na trenutak sam pomislio da je izvadila implantante jer izgleda normalno" Cindy Crawford i Rande Gerber (Foto: Getty Images) Ona je svjetski poznata, ali s ovom maskom jedva su je i njezini najbliži prepoznali

Na Instagramu ova mlada dama ima preko 149 milijuna pratitelja, a svakodnevno ih veseli svojim izazovnim fotkama kojima dodatno puni svoj bankovni račun. 

Nakon niza golišavih selfija, poziranja u bikinijma i donjem rublju, na red je došao i seksi Halloween kostimić u koji je Kylie ove godine spremno uskočila. Naime, pretvorila se upravo u Malu sirenu iz Disneyjevog klasika. Sa crvenim perikom na glavi i zelenim sirenskim repom, Kylie je postala utjelovljenje sna na javi. 

Iako je njezin kostim iznimno vjerna replika Arieline opravice iz crtića, jedna razlika nije mogla proći nezamijećeno. Kylie je naime mnogo bujnija od originalne Male sirene. 

U grudnjaku u obliku školjaka, milijunašica je istakla svoje atribute i stvorila najraskošniju i najbujniju Malu sirenu koju smo ikada vidjeli. S obzirom na to da je u samo dva sata dobila više od milijuna lajkova, može se zaključiti kako je fanovima Kylie kao sirena definitivno mnogo draža od mršavice Ariel. 

Vatrena 53-godišnja latina pokazala zbog čega ju desetljećima smatraju seks-simbolom