Kada žene u poznim godinama posegnu za plastičnom kirurgijom to je razumljivo, ali kad to čini netko tko je tek napunio 18...


Kylie Jenner vrlo je često na udaru kritika zbog izgleda koji se na očigled svih mijenja. Podsjetimo kako je Kylie tek nedavno napunila 18 godina, a i prije punoljetstva na sebi je radila korekcije.

Vezani članci Eve Jobs Najmlađa kći Stevea Jobsa prava je ljepotica, on ju je vidio kao nasljednicu svog carstva Kylie Jenner Pohvalila se luksuzom u kojem uživa pa je pošteno ismijali zbog jednog detalja: "Prejadno"

Jednom su stvari otišle toliko daleko da je zaludila internet svojim usnama kada su tisuće i tisuće mladih pokušavali dobiti usne baš poput njenih. Strava i užas.

TAMNA STRANA SLAVE 'Ljudi misle da mi mogu suditi'

Sada je Kylie otvoreno progovorila o svom plastičnom kirurgu savjetujući mlade djevojke kako je daleko bolje u usta stavljati filere jer s tim možete prestati s obzirom na to da traju od dva do čeiti mjeseca. Objasnila je detaljno tko joj radi nokte, tko se brine za njen ten, jednokratni ili onaj nešto trajniji.

Koliko joj sve to treba u 18-toj godini života vrlo je upitno.

 

A photo posted by King Kylie (@kyliejenner) on

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook