Zavide joj i starije sestre

Titulu najmlađe milijarderke nosi već drugu godinu zaredom, a slavu je stekla kao klinka u skandaloznom showu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kylie Jenner obogatila se na brendu kozmetike koji je nazvala prema sebi, a uspjehu je zasigurno pridonio show u kojem sudjeluje s cijelom obitelji.

Reality zvijezda Kylie Jenner ne poznaje izraz financijska kriza jer ona samo niže poslovne uspjehe. 

Pogledaj i ovo Timothee Chalamet i Kylie Jenner - 5 Uhvatile su ih kamere Neki još ne vjeruju da su njih dvoje par, a oni više ne žele skrivati da su zaljubljeni kao tinejdžeri!

Naime, magazin Forbes je drugu godinu zaredom 22-godišnju Kylie proglasio najmlađom milijarderkom na svijetu. Mlada bogatašica je tako svrgnula s trona i Marka Zuckerberga, osnivača društvene mreže Facebook koji je tu laskavu titulu nosio s 23 godine. 

Kylie je uspjeh ostvarila utemeljivši tvrtku s kozmetičkim proizvodima koju je nazvala prema sebi, a prošle godine je 51 posto vlasništva prodala brendu Coty Inc. za 600 milijuna dolara. Vrijednost njezine imovine je u siječnju procijenjena na 1.2 milijarde i postala je jedna od 2095 ljudi na svijetu koji se mogu pohvaliti s takvim bogatstvom. 

Inače, uspjeh i popularnost svog kozmetičkog brenda Kylie sigurno duguje i reality showu "Keeping Up With Kardashians" koji je proslavio njezinu obitelj.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🤍☁️

A post shared by Kylie 🤍 (@kyliejenner) on

Na najmlađu pripadnicu klana Kardashian-Jenner s razlogom mogu biti ljubomorne i starije sestre čija se imovina procjenjuje "tek" na milijune. Ipak, najbliža joj je Kim Kardashian (39) koja ima liniju donjeg rublja i parfeme, a njezino bogatstvo iznosi oko 370 milijuna dolara. 

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene