Kylie Jenner obogatila se na brendu kozmetike koji je nazvala prema sebi, a uspjehu je zasigurno pridonio show u kojem sudjeluje s cijelom obitelji.

Galerija


Reality zvijezda Kylie Jenner ne poznaje izraz financijska kriza jer ona samo niže poslovne uspjehe. 

Vezani članci Kylie Jenner Slavna milijarderka u suzama otkrila da netko blizak njoj ima koronavirus: "Zastrašujuće je..." Lais Ribeiro Zatvorene u četiri zida sve koje ih prate svakodnevno časte vrućim fotkama, karantena ih je na to potaknula

Naime, magazin Forbes je drugu godinu zaredom 22-godišnju Kylie proglasio najmlađom milijarderkom na svijetu. Mlada bogatašica je tako svrgnula s trona i Marka Zuckerberga, osnivača društvene mreže Facebook koji je tu laskavu titulu nosio s 23 godine. 

Kylie je uspjeh ostvarila utemeljivši tvrtku s kozmetičkim proizvodima koju je nazvala prema sebi, a prošle godine je 51 posto vlasništva prodala brendu Coty Inc. za 600 milijuna dolara. Vrijednost njezine imovine je u siječnju procijenjena na 1.2 milijarde i postala je jedna od 2095 ljudi na svijetu koji se mogu pohvaliti s takvim bogatstvom. 

Inače, uspjeh i popularnost svog kozmetičkog brenda Kylie sigurno duguje i reality showu "Keeping Up With Kardashians" koji je proslavio njezinu obitelj.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🤍☁️

A post shared by Kylie 🤍 (@kyliejenner) on

Na najmlađu pripadnicu klana Kardashian-Jenner s razlogom mogu biti ljubomorne i starije sestre čija se imovina procjenjuje "tek" na milijune. Ipak, najbliža joj je Kim Kardashian (39) koja ima liniju donjeg rublja i parfeme, a njezino bogatstvo iznosi oko 370 milijuna dolara. 

Novi problemi za Meghan i Harryja: Situacija u kojoj su se našli mogla bi im jako teško pasti