Courteney Cox uskoro staje pred oltar, a za vjenčanu kumu izabrala je dugogodišnju prijateljicu s malih ekrana, ali i iz stvarnog života.

Galerija


Jennifer Aniston i Courteney Cox i u stvarnom životu, baš kao i u seriji "Prijatelji" veže dugogodišnje i iskreno prijateljstvo. Potvrđuje nam to i vijest da je Courteney odabrala Jennifer za svoju vjenčanu kumu.

 

A post shared by Jennifer Aniston (@jennn.aniston) on

Vezani članci Fail (Foto: Screenshot/YouTube) Uz ovakve prijatelje ne trebaju im neprijatelji, punim plućima smiju se njihovim nezgodama Slika nije dostupna VIDEO Napokon smo to dočekali: Slavne 'Prijateljice' opet zajedno!

Vjenčanje će biti održano na plaži u Malibuu u Kaliforniji, pred obitelji i prijateljima, a sve bi trebao zabavljati Ed Sheeran. Jennifer Monici pomaže u organizaciji i velika joj je podrška, otkrili su izvori bliski glumicama pa tako ovih dana radi na angažiranju "Snow Patrola" kako bi i oni zabavili goste na prijateljičinu velikom danu.

Prijateljstvo koje traje više od dvadeset godina počelo je na snimanju "Prijatelja", jedne od najpopularnijih serija svih vremena, i traje sve do danas.

Courteney Cox i Jennifer Aniston (Foto: Getty Images)
Courteney Cox i Jennifer Aniston (Foto: Getty Images)

Courteney i njezin budući suprug Johnny McDaid upoznavali su se 2013. godine, a zaruke su objavili godinu dana kasnije.