novi tjedan

Kud puklo da puklo: Barbara se vraća u Oštarovac, Snježana i Tomislav dožive prometnu

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

U epizodnim ulogama serije ''Kud puklo da puklo'' vidjet ćemo glumice Ljubicu Jović i Nadu Gačešić Livaković.

Početkom tjedna u popularnoj seriji Kud puklo da puklo čekaju nas zanimljivi obrati i zapleti. Barbara će se vratiti iz toplica i mještane šokirati svojom ljubaznošću i spremnošću na zakapanje ratnih sjekira.

Pogledaj i ovo Sanja Vejnović (Foto: Instagram) Pa što je ovo? Neobično izdanje domaće glumice: Navikli smo je vidjeti dotjeranu, ovako raščupana sve je iznenadila

KPDP: Kako ekipa funkcionira kada se ugase kamere?

No, Barbarina ljubaznost bit će samo krinka pomoću koje će pokušati ponovno zavaditi Milu i Svetu. Prijavit će Svetu poreznoj upravi što će za njega imati kobne posljedice. Zdravlje će mu se narušiti te će upasti u depresiju. Kako će se Barbara nositi s posljedicama toga što je učinila, tko će pomoći Sveti, a tko će preuzeti krivnju saznat ćemo u ovotjednim uzbudljivim nastavcima serije. Milka, koja je poslala dječaka Zokija u kuću Došena da ih zarazi vodenim kozicama, unijet će pravi nemir. Krešo ludi s Tomislavom koji je već u iščekivanju kozica, a kad dobije temperaturu, Katarina noć provodi u autu kako se ni bi i ona zarazila.

Damir će se pobrinuti da Katarina bar neko vrijeme provede u župnom uredu dok Tomislav ne ozdravi, no neće ni slutiti kakve će to sve lavine pokrenuti. Kako će mještani protumačiti Katarinin odnos s velečasnim Mirkom i kako će se stvari dalje razvijati vidjet ćemo sredinom tjedna.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene