Skupocjeni domovi slavnih i svjetski poznatih bogataša uvijek su zanimljivi za pogledati. Donosimo neke od njih.


Kim Kardashian i Kanye West smjestili su se u losangeleskoj vili vrijednoj 10 milijuna dolara. Prava sitnica za njih, zar ne?

Vezani članci Film Vrisak - 6 Zastrašujuću masku slučajno su pronašli, a film je prvo bio zabranjen za gledanje mlađima od 17 godina Jennifer Aniston Holivudska miljenica otkrila da uživa u luksuznom domu, fotke objavljuje na InstagramuPjevačica Taylor Swift slovi za jednu od najbogatijih mladih izvođačica no unatoč tome smjestila se u, za hollywoodska mjerila, relativno jeftinu kuću, smještenu na Beverly Hillsu i vrijednu 4 milijuna dolara.Miley Cyrus uživa u stečenoj slavi i bogatstvu, kao i u prekrasnoj vili vrijednoj 4 milijuna dolara.Ellen DeGeneres i Portia de Rossi zajedno žive u 10 milijuna dolara vrijednoj kući smještenoj u kalifornijskom području Hidden Valley.

Gwyneth Paltrow i Chris Martin sa svoje dvoje djece uživaju u prozračnoj kući u kalifornijskom Brentwoodu za koju su izdvojili skoro 11 milijuna dolara.

Reese Witherspoon obožava svoju vilu od 7 milijuna dolara koja se nalazi u Ojai, Kalifornija.

Matt Damon ima jednu od najskupljih vila i to u Miamiju, vrijednu 20 milijuna dolara.

Jennifer Aniston i Justin Theroux žive u kući vrijednoj 22 milijuna dolara na Bel Airu u Kaliforniji.

Britney Spears sa svojim sinovima i novim dečkom živi u svom kalifornijskom domu od 8,5 milijuna dolara u Thousand Oaksu u Kaliforniji.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook