Novi zabavan lik

Dama koja će pomutiti Izetov um!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Novi nastavci urnebesno smiješne serije 'Lud zbunjen, normalan' u režiji Elmira Jukića i scenarista Feđe Isovića i dalje nastavljaju osvajati srca gledatelja.

Dobro uigranoj ekipi serije 'Lud, zbunjen, normalan' u novoj sezoni pridružila se i naša poznata glumica Ksenija Marinković.

Pogledaj i ovo Sabina Tandara Knezović prestižna nagrada Sabina Tandara Knezović dobitnica je Večernjakove ruže u kategoriji TV osoba godine: ''Hvala mojoj Novoj TV koja je iza mene''

'Ovo mi je bilo jedno zaista divno iskustvo. Ekipa je sjajna, dobro uigrana i sve teče bez ikakvih problema i ugodno sam se osjećala u njihovom društvu cijelo vrijeme', komentirala je Ksenija Marinković iskustvo sa seta serije 'Lud, zbunjen, normalan' u kojoj glumi Ružu, Barbarinu mamu koja je iznenada došla u Sarajevo, a zaiskrilo se već prilikom njezinog prvog susreta s Izetom.

Hoće li Faruk uspjeti zatomiti svoj 'fazlinovićevski' gen?

'Ja glumim dosadnu udavaču, lik je stvarno zabavan', otkrila je Ksenija, čiji lik Ruže neće moći odoljeti poznatom Izetovom šarmu te dodala: 'Najviše sam scena imala s Mustafom Nadarevićem. Mi se znamo već odavno i bio mi je veliki gušt snimati upravo s njim'.

U novim nastavcima vidjet ćemo kako će se njihov odnos razvijati, a sudeći po prijašnjim avanturama ove otkačene obitelji, smijeh i zabava su zagarantirani.

Ne propustite nove nastavke od petka do nedjelje od 20 sati na Novoj TV!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene