Loš početak?

Meghan Markle nije briljirala na prvom poslu nakon kraljevskog života, kritičari objasnili što ne valja

Meghan Markle (Foto: Getty Images) Meghan Markle (Foto: Getty Images) getty images 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Meghan Markle (Foto: Getty Images) Galerija

Vojvotkinja kojoj su, kao i njezinom suprugu princu Harryju, s krajem ožujka prestale kraljevske dužnosti, odradila je svoj prvi posao u filmskoj industriji nakon pauze od nekoliko godina.

Meghan Markle se na scenu filma vratila kao naratorica u dokumentarcu o slonovima, a kritičari su istaknuli kako se u svemu previše trudi da zadovolji gledatelje te nisu baš zadovoljni.

Pogledaj i ovo Kate Middleton i Meghan Markle Kakvi su to potezi? Meghan Markle nudi svoju pomoć Kate Middleton, javila joj se nekoliko puta, a evo kako je ona reagirala na to!

Priča prati slonicu Shani koja sa sinom Jomom ide kroz afričku pustinju Kalahari, a vodi ih Gaia, slonica koja je na čelu krda. Tijekom svog putovanja suočavaju se s brojnim izazovima, od nestašice vode, do napada predatora.

Vojvotkinja kojoj danas, kao i njezinom suprugu princu Harryju, prestaju kraljevske dužnosti, odradila je svoj prvi posao u filmskoj industriji nakon pauze od nekoliko godina. Snimala je u Londonu prošle jeseni, a ponudu je dobila direktno od producenata Disneyja.

Kritičari kažu kako je Meghanin glas na granici dosadnoga, a dokumentarac koji će se na kanalu Disney+ početi prikazivati 3. travnja zasad ima tri zvjezdice. Ipak, neke kritike nisu toliko loše, obzirom da se brojni slažu kako Meghanin glas paše radnji dokumentarca, piše Daily Mail. Ocjena je na kraju svega prosječna, a publika će za dva dana moću dati svoj sud.

Meghan Markle i princ Harry u ponedjeljak su objavili posljednju poruku sa svog službenog kraljevskog profila, a par se preselio u Los Angeles gdje započinju novi život.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene