Nekadašnja manekenka, a danas poduzetnica Kristina Šalinović otkrila je svoju veliku želju.

Galerija


Kristina Šalinović nekadašnja je manekenka koja je pistu zamijenila karijerom poduzetnice, a sada je otkrila i svoju veliku želju. Naime, Kristina je tri godine u vezi s Talijanom Enricom Miglioratijem s kojim želi osnovati i obitelj.

Kristina Šalinović (Foto: Instagram)
Kristina Šalinović (Foto: Pixsell) Foto: Pixsell

Vezani članci Kristina Šalinović - 4 Teška situacija naše manekenke: Pojadala se o svojim problemima i poslala poruku onima koji prolaze isto Kristina Šalinović (Foto: Instagram) Hrvatsku manekenku uzrujali komentari na Instagramu: "Zašto to radiš, tko će te oženiti takvu?!"

"Želim se jednog dana ostvariti kao majka i ne znam hoće li to biti u bližoj ili daljoj budućnosti, to samo dragi Bog zna", rekla je Kristina za Story. "Oboje imamo sasvim dovoljno godina da zasnujemo obitelj, a što se vjenčanja tiče, to pitajte njega, on svaki puta kaže 'uskoro'. Trenutačno imam samo psa koji je moja beba te želim napraviti tetovažu njegova malog portreta", dodaje.

Kristina Šalinović (Foto: Instagram)
Kristina Šalinović (Foto: Pixsell) Foto: Pixsell

Između ostalog, otkrila je i što ju je motiviralo da s javnošću podijeli priču o nasilju koje je doživjela u prethodnoj vezi. "Ja sam iz bivše veze pobjegla jer sam bila žrtva psihičkog nasilja! Na svu sreću, svaki put kad je ruka bila dignuta na mene, nije bilo udarca. Uz pomoć svoje sestre i podrške svoje obitelji, uspjela sam pobjeći iz takve veze", rekla je Kristina koja naglašava da je veoma važno razgovarati o toj temi.