Intimna ispovijest

Novi početak Kristine Šalinović: "Želim se jednog dana ostvariti kao majka"

Kristina Šalinović (Foto: Instagram) Kristina Šalinović (Foto: Instagram) Instagram 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Kristina Šalinović (Foto: Instagram) +0 Kristina Šalinović (Foto: Instagram) Galerija

Nekadašnja manekenka, a danas poduzetnica Kristina Šalinović otkrila je svoju veliku želju.

Kristina Šalinović nekadašnja je manekenka koja je pistu zamijenila karijerom poduzetnice, a sada je otkrila i svoju veliku želju. Naime, Kristina je tri godine u vezi s Talijanom Enricom Miglioratijem s kojim želi osnovati i obitelj.

Pogledaj i ovo Kristina Šalinović (Foto: Instagram) Čestitamo! Kristina Šalinović čeka prvo dijete, sretnu je vijest objavila na Instagramu i pokazala trudnički trbuščić

"Želim se jednog dana ostvariti kao majka i ne znam hoće li to biti u bližoj ili daljoj budućnosti, to samo dragi Bog zna", rekla je Kristina za Story. "Oboje imamo sasvim dovoljno godina da zasnujemo obitelj, a što se vjenčanja tiče, to pitajte njega, on svaki puta kaže 'uskoro'. Trenutačno imam samo psa koji je moja beba te želim napraviti tetovažu njegova malog portreta", dodaje.

Između ostalog, otkrila je i što ju je motiviralo da s javnošću podijeli priču o nasilju koje je doživjela u prethodnoj vezi. "Ja sam iz bivše veze pobjegla jer sam bila žrtva psihičkog nasilja! Na svu sreću, svaki put kad je ruka bila dignuta na mene, nije bilo udarca. Uz pomoć svoje sestre i podrške svoje obitelji, uspjela sam pobjeći iz takve veze", rekla je Kristina koja naglašava da je veoma važno razgovarati o toj temi. 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene