Srpska manekenka

Sličnost je nevjerojatna – Ronaldo našao zamjenu za bivšu?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Čini se da slavni nogometaš nije gubio vrijeme nakon prekida.

Cristiano Rolando i Irina Shayk prekinuli su prije nekoliko tjedana, a čini se da je slavni nogometaš već bacio oko na novu ljepoticu koja neodoljivo podsjeća na njegovu bivšu. Mediji su se raspisali o tome da je Cristiana zavela srpska manekena Kristina Perić. Njih dvoje navodno su se upoznali na jednoj reviji, a Ronaldo je sjedio u prvome redu te odmah nakon revije pozvao Kristinu na večeru.

 
 
Pogledaj i ovo Irina Shayk, Bradley Cooper (Foto: Profimedia) sretni i nasmijani Pomirenje na pomolu? Slavni glumac i ruska ljepotica tulumarili zajedno i pokrenuli šuškanja

'Kristina jako sliči na Irinu i upravo to joj otvara mnoga vrata u svijetu. Tako je nedavno postala zaštitno lice jednog od najskupljih brendova vjenčanica na svijetu, a zaštitno lice za prošlu godinu bila je Irina', rekla je Kristinina bliska prijateljica za Blic.

Irina o prekidu s Ronaldom: 'Osjećala sam se ružnom'

 
 

'Upoznao nas je šminker David koji je nekada šminkao i Irinu. Čim me vidio rekao mi je "Moram te upoznati s Ronaldom. Ti i Irina nevjerojatno sličite, sigurno ćeš mu se svidjeti', izjavila je srpska ljepotica.

'Nije opterećen slavom i novcem. Ponaša se kao običan dečko iz susjedstva', dodala je Kristina.

Cristiano Rolando i Irina Shayk prekinuli su nekoliko dana prije dočeka Nove godine, a nju je Irina proslavila sama na odmoru.

'Irina je bila u šoku i potpuno shrvana. Odmah je otišla i provela novogodišnju noć plačući sama na aerodromu. Otišla je na Maldive te je tamo u samoći proslavila svoj rođendan', rekla je manekenkina prijateljica za magazin Hello.

'Irina je uvijek bila uz svog muškarca. Ali, ovaj put je čini se promijenila mišljenje. Više nije mogla izbjegavati sve očite znakove koji su upućivali na činjenicu da je došao kraj', dodala je prijateljica.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene