Kristina Penava, koja je poznatija kao Kristina Mandarina, pozirala je u gaćicama s visokim strukom i vesti koja je prekrila njezine bujne grudi.

Galerija


22-godišnja Kristina Penava često dijeli seksi slike na Instagramu zbog čega ima zavidan broj pratitelja koji prelazi 97.000, a prošlog mjeseca je prozvala Lidiju Bačić da je kopirala njezinu golišavu sliku. 

Vezani članci Kristina Penava - 3 Kristina Mandarina vratila se na Farmu pa sve iznenadila dodacima s kojima se pojavila na licu Ena Friedrich Vratile se najseksi farmerice: Atraktivna crnka izašla je prva zbog trudnoće, a Kristina Mandarina je lila suze zbog drugih!

"Priroda je neprocjenjiva", istaknula je najpoznatija prodavačica agruma u Lijepoj našoj koja je zbog toga dobila nadimak Kristina Mandarina. 

Objavila je fotografiju na kojoj je pozirala samo u gaćicama s visokim izrezom i vesti kojom je prekrila svoje bujne grudi. Dok je pozirala, u ruci je držala zanimljiv rekvizit, odnosno ananas, a kosu je imala raspuštenu. 

Ne može se vidjeti što brojni pratitelji misle o najnovijoj Kristininoj objavi jer je ograničila komentare, no sakupila je više od tisuću lajkova. Prodavačica agruma se nedavno na svojim Instagram storyjima požalila da je više potrošila na korekcije operacija koje je imala nego na same zahvate. 

Kristini Mandarini zasmetala golišava fotka Lidije Bačić pa ju je javno prozvala da ju kopira: "Još jedna u moru"

O tome je progovorila i krajem ožujka na Instagramu kada je podijelila fotografije ožiljaka kraj svojih očiju. "S ovim ožiljcima živim skoro godinu dana. Nastali su operacijom zvanom 'mačje oči'. Ne dozvolite da ovo i vama dogodi", napisala je Kristina na Instagram storyju uz svoju fotografiju.

Inače, prošle godine je pri povratku u show "Farma More i Maslina" nosila flastere kod obrva te je tada rekla da je sama sebi privlačna i objasnila je što je od zahvata radila na sebi.

"Tu su mali fileri na usnama, mislim da je to sasvim normalno, i naravno operacija grudi, možda malo obrve, radila sam nedavno neki zahvat, to je malo zatezanje lica, ništa pretjerano. Trudim se izgledati što prirodnije'', ispričala je.

Reakcije na ovaj nespojivi par su podijeljene: Potpuno su različiti, više se ne skrivaju, a čini se da zajedno baš uživaju

Bila je najfotografiranije dijete u Hollywoodu, no odrasla je daleko od otuđenog oca i naslijedila najbolje od prelijepe mame