To je nešto novo?

Kristina Mandarina pozirala u pripijenoj haljini, ali jedan je detalj neke zabrinuo i pogurao dekolte u drugi plan

Kristina Penava Mandarina Kristina Penava Mandarina Nova TV 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Kristina Penava Mandarina Kristina Penava Mandarina Kristina Penava Mandarina Kristina Penava Mandarina +0 Kristina Penava Mandarina Galerija

Kristina Penava, poznata i kao Kristina Mandarina, na Instagramu je objavila fotografiju na kojoj su najviše pažnje privukle njezine natečene usne.

Najpoznatiju prodavačicu mandarina u Hrvatskoj Kristinu Penavu ove godine imali smo priliku gledati u showu Nove TV "Farma More i Maslina", u kojem je stekla brojne simpatije, ali i pratitelje na Instagramu, čija se brojka sada popela na više od 90 tisuća.

Pogledaj i ovo Ena Friedrich i (ne)zgode na Farmi - 1 pohvalile se Bivša Playboyeva zečica i Kristina Mandarina skupa ulaze u kontroverzni show poznat diljem svijeta?

Na društvenoj mreži ta 22-godišnjakinja, poznatija kao Kristina Mandarina, redovito dijeli svoje atraktivne fotografije koje obično izazovu lavinu komentara na račun njezina izgleda.

Ništa drugačije nije bilo ni s posljednjom fotkom koju je objavila na Instagramu, a pratiteljima je bio posebno zanimljiv jedan detalj na njoj.

Kristina je pozirala pored kamina u uskoj svjetloružičastoj mini haljini koja je istaknula njezin bujni dekolte, no svu pažnju ukrale su njezine usne. Pratitelji su komentirali kako izgledaju natečeno, no nije poznato radi li se o novom estetskom zahvatu.

Kristinu su već mnogi prozivali da je pretjerala sa zahvatima, no ona se branila da je riječ tek o uređivanju slika te je pokazala i kako izgleda bez filtera i šminke. Zahvat koji ipak priznaje jest onaj koji joj je pomogao da ima mačkaste oči.

Inače, Kristina je iz "Farme More i Maslina" ispala krajem listopada, a tvrdi da je s ostalim natjecateljima ostala u dobrim odnosima. Nakon odlaska iz showa vratila se svojoj svakodnevici koja se nije promijenila.

"Nakon izlaska iz 'Farme" sve je kao i prije. Živim normalno, radim i dalje na štandu. Provodim kvalitetno vrijeme s prijateljima", rekla je tada Kristina.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene