opa!

Kristini Mandarini zasmetala golišava fotka Lidije Bačić pa ju je javno prozvala da ju kopira: "Još jedna u moru"

Kristina Penava Mandarina Kristina Penava Mandarina Nova TV 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Kristina Penava Mandarina +0 Kristina Penava Mandarina Galerija

Kristina Penava na Instagramu je optužila Lidiju Bačić da kopira njezine fotografije.

Nakon što se u kratkom roku proslavila kao prodavačica mandarina i natjecateljica u showu Nove TV "Farma More i Maslina", 22-godišnja Kristina Penava na Instagramu je stekla brojne pratitelje s kojima najčešće dijeli svoje golišave fotografije.

Pogledaj i ovo Kristina Penava - 3 Što kažete na promjenu? Mislili smo da smo vidjeli sve, ali Kristina Mandarina objavila je fotku na kojoj ju je stvarno nemoguće prepoznati, nema ni traga starom izgledu!

No sada se na društvenoj mreži odlučila obračunati s još jednom poznatom Hrvaticom koju je optužila da ju kopira. Kristina je u svojim Instagram storyjima podijelila fotografiju Lidije Bačić na kojoj pjevačica pozira okrenuta bočno od kamere i vidi joj se dio grudi.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli LIDIJA BAČIĆ LILLE🇭🇷Singer🎤 (@lidijabacic_lile)

"Još kao dijete sam voljela treger hlače. Imale su puno džepova da u njih stanu: žvakaće, praćka, ključ, sličice, pez, franje, jabuka... I puno snova", napisala je Lile pored fotke koju je podijelila na svojem Instagramu.

"Još jedna u moru kopija!" poručila joj je Mandarina te je dodala: "Kada već kopirate moje slike, budite malo kreativnije i izvadite to na svoj način!"

Kristina je nedavno na društvenoj mreži podijelila fotografiju na kojoj je zauzela sličnu pozu, ali se ona fotkala u toplesu.

Nije poznato je li Bačić reagirala na njezine prozivke, no o svemu se još nije oglašavala na svojem Instagramu.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Maja Šuput Celebrity Još jedna u nizu predivnih fotografija Maje Šuput i malenog Blooma rijetke će ostaviti ravnodušnima

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene