Kristina Penava Mandarina je sklopila tajni dogovor oko ovotjednog dvoboja na Farmi u kojem sudjeluje kao jedna od duelistica.

Galerija


Kristina Penava Mandarina ovotjedna je duelistica među Farmerima koji se nervozno pitaju koga će izabrati kao protovnika u dvoboju.

Vezani članci Novi problemi na Farmi Turbulentni dani na Farmi: Suze, smijeh i tenzije eskalirale su u svađu, a tu su i tajni farmeri! Andrijana Lukanec - 1 Njegovateljica koju gledamo u ''Farmi'' prije ulaska u show progovorila je o ljubavi: ''To se nikad ne zna...''

Nakon napornog dana i branja grožđa, neki su se odlučili našaliti na tu temu. Tako je Andrijana otkrila Silviju i Sanji otkrila detalje tajnog dogovora koji su ona i Kristina sklopile.

"Riječ je o veličini. To imamo Kristina i ja. Možda je kod mene to nešto veće, a kod nje manje. Dosta je uočljivo na ženskom tijelu", ispričala im je Andrijana.

Pokušali im je dati zadatak da pogode o čemu je riječ, no Silvio ju je uspio nagovoriti da im kaže o čemu je točno riječ.

"Rekla mi je da idemo na dvoboj sisa. Mi imamo jedna drugoj pravo procijeniti koje su tvrđe, koje su mekanije, koje se ponašaju ovako s obzirom na stupanj orketaja", rekla mu je Andrijana.

"Obje imaju velika prsa, jedna ima malo pojačana, naravno - nadogradnja, jedna ima prirodna. Pa eto, čisto malo zezanje na tu temu", dodala je Sanja.

Adrijana je na na posljetku detalje dogovora s Kristinom odlučila otkriti svima.

"U biti je Kristina odredila već jučer tih pet faktora koja bi mogla pobijediti u tom prsnom duelu, nazovimo ga tako", objasnila im je Andrijana, a Kristina je spremno prihvatila šalu na svoj račun kada je čula razgovor ostalih kandidata.

Farmu ne propustite na Novoj TV, a sve novosti potražite na službenoj web-stranici Farme!

Ella i Charles slave, objavila je i preslatku fotku: "Prije djece, botoksa, dioptrije, plastičnih operacija i sijede kose"