''Nisam se pronašla''

Kristinu Mandarinu više nećemo gledati na ''Farmi''! Plakala je jer se nije uspjela uklopiti, ali ničega joj nije žao...

Kristina Penava Mandarina Kristina Penava Mandarina Nova TV 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Dora i Kristina Kristina Penava Kristina Mandarina i Andrijana Kristina Penava i Andrijana Kristina Penava i Andrijana Dora i Kristina, Farma Kristina Penava i Prince Kristina i Josip, Farma Sanja i Kristina Kristina i Josip, Farma +0 Kristina Penava Mandarina Galerija

Kristina Penava ušla je u show "Farma More i Maslina" naknadno, a unatoč teškim trenucima sada kaže vidjela je samo dobre strane u ostalim natjecateljima.

Najpoznatija prodavačica mandarina u Hrvatskoj Kristina Penava (22) ispala je iz showa "Farma More i Maslina", a iako je imala teških trenutaka ostalim natjecateljima ništa ne zamjera. 

Pogledaj i ovo Farma Razuzdano na Farmi! U oskudnoj odjeći isprobale novu vještinu, usput zaplesale u bačvi: ''A sve ono kao neću''

"Drago mi je da sam sudjelovala u showu 'Farma' jer sam prije svega stekla nove radne navike, susrela se s raznim zadacima i ljudima različitih stavova i razmišljanja. Jedno nezaboravno i poučno iskustvo. Nije mi žao što sam ispala ni najmanje, nisam imala ni cilj doći do kraja. Moj cilj je bio upoznati nove ljude i steći nova radna iskustva", ispričala je. 

Bivša natjecateljica, koja je poznata kao Kristina Mandarina zbog prodaje agruma na štandu u Zagrebu, zaplakala je prošlog tjedna jer se nije uspjela uklopiti. "Dođe mi teško jer mi je žao da me većina farmera nekad ne pozove na nešto. Ne bih sada nikoga izdvajala, ali uvijek nekako ostanem sama, ostanem u sjeni. Trudim se skrenuti misli s toga'', objasnila je tada svoje emocije. 

No unatoč tome je vidjela samo dobre strane u ostalim natjecateljima. "Upoznala sam osobe koje su jako jako kvalitetne i pune životnih iskustava, to je za mene najveća pobjeda. Bilo je prekratko vrijeme i razumijem da je postojala ogromna razlika između novih i starih farmera. Ja se prema nikome nisam ponijela suparnički niti na bilo koji borbeni način", istaknula je. 

Kaže da se, kako je vrijeme prolazilo, i kroz zadatke zbližila s drugim farmerima. "Nisam se osjećala odbačenom nego jednostavno nisam se pronašla u tim nekim pričama sa ostalima i nisam se željela isticati i ulaziti u konflikte s farmerima pa je to razlog mog odmicanja od ostalih. Mislim da godine nisu nikakv problem u komunikaciji ljudi već njihov pristup i stav", ispričala je Kristina

Drago joj je što je sa svima ostala u dobrim odnosima, no jednog bi natjecatelja posebno istaknula. "Izdvojila bih Princea jer je jedna vrlo iskrena osoba i dobra duša te je jako pun životnih situacija od kojih se može puno naučiti", objasnila je. 

Dodala je kako ju nitko od farmera nije razočarao. "Smatram da je svatko došao sa svojim razlogom i ciljem i to poštujem", rekla je Kristina. 

Kaže kako ju je u showu posebno veselio farmerski način života i rada. "Ništa mi je nije bilo strano i u svemu sam dala svoj maksimum. Snašla sam se oko brige i potreba životinja. Radila sam na svim zadacima, čak i u kuhinji koja mi je do sada bila najveći stranac", priznala je Penava. 

Naglasila je kako je njena obitelj pratila cijelo njezino sudjelovanje u "Farmi More i Maslina. "Najbitnije mi je imati njihovu podršku i da su ponosni na mene", rekla je. 

Otkrila je i čemu se najviše veselila nakon izlaska s "Farme". "Najviše sam se obradovala svom dečku, obitelji i povratku mojim životnim navikama", ispričala je. 

Nakon odlaska iz showa vratila se svojoj svakodnevici koja se nije promijenila. "Nakon izlaska iz 'Farme" sve je kao i prije. Živim normalno, radim i dalje na štandu. Provodim kvalitetno vrijeme s prijateljima", rekla je Kristina. 

Inače, osim trenutaka tuge, najpoznatija hrvatska prodavačica mandarina je u showu pokazala i hrabrost. Kada su ona i Prince uočili škorpiona u sobi, bila je spremna uhvatiti ga. 

"Daj neki papir, daj neku knjigu, nešto!", rekla je Kristina koja ima pravu vojsku obožavatelja na svom Instagramu. Prati ju 85.000 ljudi, a nakon pretpostavki da se podvrgnula raznim kozmetičkim zahvatima svima je pokazala da to nije istina. 

Naime, pozirala je bez šminke i ikakvih filtera te priznala da je jedino bila na zahvatu putem kojeg je htjela dobiti mačkaste oči. 

Farmu ne propustite na Novoj TV, a sve novosti potražite na službenoj web-stranici Farme!

 


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene