Velika ljubav

Čilić se uskoro ženi? Tenisač će se vjenčati s Kristinom u njezinu Dubrovniku

Marin Čilić i Kristina Milković (Foto: Instagram) Marin Čilić i Kristina Milković (Foto: Instagram) Instagram 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Marin Čilić i Kristina Milković (Foto: Instagram) Galerija

Proslavljeni tenisač Marin Čilić i psihologinja Kristina Milković navodno su svadbu dogovarali u najvećoj tajnosti. Vjenčat će se nakon osam godina sretne veze.

Kristina Milković i Marin Čilić vjenčat će se 28. travnja u crkvi sv. Vlaha na Stradunu, a svadba će se slaviti u tvrđavi Revelin. Proslavljeni tenisač i psihologinja navodno su svadbu dogovarali u najvećoj tajnosti. Vjenčat će se nakon osam godina sretne veze. Par se i upoznao u Dubrovniku na Davis Cupu, gdje je Kristina radila kao hostesa.

Pogledaj i ovo Vjenčali se Marin Čilić i Kristina Milković (FOTO: Grgo Jelavic/PIXSELL) pristižu čestitke Marin Čilić i lijepa supruga Kristina na novoj zajedničkoj fotki blistaju od sreće, a jasno je i zašto

Bila je to ljubav na prvi pogled, no zbog obveza su neko vrijeme učili kako uskladiti karijeru i ljubav. Dugo su funkcionirali na daljinu. Marin ne skriva koliko voli svoju zaručnicu te tvrdi da mu ona donosi sreću na teniskom terenu. Nije poznato tko će im pjevati na svadbi, no navodno bi to mogao biti Mate Bulić, koji je prijatelj obitelji Čilić, pišu 24 sata. Bulić je rekao da ga još nitko nije zvao.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene