poput bake mraz

Kristina Mandarina istaknula raskošno poprsje, no drugi detalj je ipak više svima zapeo za oko

Kristina Penava Mandarina Kristina Penava Mandarina Nova TV 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Kristina Penava Mandarina +0 Kristina Penava Mandarina Galerija

Kristina Penava je na Instagramu objavila fotografiju na kojoj nosi samo korzet, čizme i božićnu kapu.

Bivšu natjecateljicu showa Nove TV "Farma more i maslina" Kristinu Penavu, zahvatio je blagdanski duh.

Pogledaj i ovo Ena Friedrich i (ne)zgode na Farmi - 1 pohvalile se Bivša Playboyeva zečica i Kristina Mandarina skupa ulaze u kontroverzni show poznat diljem svijeta?

Najpoznatija prodavačica mandarina u Hrvatskoj na Instagramu je objavila fotografiju na kojoj pozira odjevena kao izazovna Baka Mraz.

Utegnuta u crveni čipkasti korzet, s halterima i neobičnim bijelim čizmama, 22-godišnjakinja koja je javnosti najpoznatija po nadimku Kristina Mandarina naglasila je bujni dekolte i pokazala puno gole kože, dok su blagdanskom dojmu, osim izbora boja, doprinijele crvena kapica i okićena jelka pored koje je pozirala.

I ovoga puta u fokusu su se našle i njezine pune usne čijim je natečenim izgledom nedavno zabrinula pratitelje. Od tada nije otkrila je li se podvrgnula još jednoj estetskoj operaciji, a jedini zahvat koji je priznala je onaj koji joj je pomogao da ima mačkaste oči.

Inače, Kristina je iz "Farme More i Maslina" ispala krajem listopada, a kaže da je s ostalim natjecateljima ostala u dobrim odnosima.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Simon Baker i Rebecca Rigg (Foto: AFP) +0 Simon Baker i Rebecca Rigg (Foto: Profimedia) Celebrity Šarmer bez skandala ljubi istu ženu 27 godina, ali on i u 52. godini mami uzdahe drugih!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene