drukčije izgleda

Kristina Mandarina uz haljinu dubokog dekoltea odabrala neobičnu obuću, a mnogi su se usredotočili na nešto drugo

Kristina Penava - 4 Kristina Penava - 4 Nova TV 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Kristina Penava - 4 Kristina Penava - 3 Kristina Penava Mandarina +0 Kristina Penava Mandarina Galerija

Kristina Mandarina potaknula je novim fotografijama komentare o estetskim zahvatima koje je imala, a ranije je istaknula da je sama sebi privlačna i da ne radi ništa pretjerano.

22-godišnja Kristina Penava, koja je bila natjecateljica showa "Farma More i Maslina", objavila je nove fotografije na Instagramu i potaknula nagađanja o estetskim zahvatima. 

Pogledaj i ovo Ena Friedrich i (ne)zgode na Farmi - 1 pohvalile se Bivša Playboyeva zečica i Kristina Mandarina skupa ulaze u kontroverzni show poznat diljem svijeta?

Najpoznatija prodavačica agruma u Lijepoj našoj, koja je zbog toga dobila nadimak Kristina Mandarina, pozirala je u ružičastoj, pripijenoj haljini s visokim prorezom na lijevoj nozi. U njoj je istaknula bujni dekolte i duge, vitke noge, a uz odjevnu kombinaciju je odabrala neobičnu obuću, bijele buce i velike naušnice. 

U prvom planu su se našle i njene vidno bujnije usne. "Toliko si pretjerala s operacijama da više ne izgledaš kao ona lijepa djevojka koja prodaje mandarine. Prirodna i normalna. Stvarno si pretjerala", bili su neki od komentara pratitelja na njezin izgled. 

No prevladali su oni kojima Kristina odlično izgleda. Inače, prodavačica mandarina je pri povratku u show "Farma More i Maslina" nosila flastere o obrvama, a tada je rekla da je sama sebi privlačna i objasnila je što je od zahvata radila na sebi. 

"Tu su mali fileri na usnama, mislim da je to sasvim normalno, i naravno operacija grudi, možda malo obrve, radila sam nedavno neki zahvat, to je malo zatezanje lica, ništa pretjerano. Trudim se izgledati što prirodnije'', ispričala je. 

Kristina je bila estetskom zahvatu jer želi mačkaste oči. Sredinom listopada pokazala je kako izgleda bez šminke i tada su se isticali flasteri na njezinim obrvama.

"Bez šminke, bez filtera, bez fotošopa", napisala je Kristina uz svoju fotografiju na Instagram storyju.

Bivša natjecateljica, koja je poznata kao Kristina Mandarina zbog prodaje agruma na štandu u Zagrebu, tako je pokazala da nema problema sa svojim izgledom te da se ne srami zbog zahvata koje je imala.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene