Što kažete na promjenu?

Mislili smo da smo vidjeli sve, ali Kristina Mandarina objavila je fotku na kojoj ju je stvarno nemoguće prepoznati, nema ni traga starom izgledu!

Kristina Penava - 3 Kristina Penava - 3 Nova TV 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Kristina Penava - 3 Kristina Penava - 1 Kristina Penava - 2 Kristina Penava Mandarina Kristina Penava Mandarina Kristina Penava(PIXSELL/Marko Prpic) - 20 Kristina Penava(PIXSELL/Marko Prpic) - 19 +0 Kristina Penava(PIXSELL/Marko Prpic) - 18 Galerija

Kristina Mandarina je na Instagramu objavila svoju neprepoznatljivu fotografiju.

Kristina Penava, poznata i kao Kristina Mandarina, proslavila se u domaćoj javnosti prije nekoliko godina, kada su se u medijima pojavile njezine fotografije kako prodaje agrume na štandu pokraj ceste i otada plijeni veliku pozornost i stekla je vojsku obožavatelja.

Pogledaj i ovo Kristina Penava - 1 na štandu s lubenicama Kristina Mandarina pohvalila se povratkom na posao koji ju je proslavio, no ovog puta nema agruma i skroz drukčije izgleda

No 23-godišnja Kristina se od tih dana jako promijenila, u što smo se mogli uvjeriti već nekoliko puta na njezinim društvenim mrežama, a i sama je progovorila o estetskim zahvatima kojima se podvrgnula, no sada je uspjela nadmašiti samu sebe.

Na najnovijim fotografijama koje je podijelila sa svojih 107 tisuća pratitelja na profilu na Instagramu Kristina je uistinu neprepoznatljiva. Na njima pozira s crvenom perikom i jasno vidljivim promjenama na licu, dok na sebi ima prozirnu kreaciju koja malo toga ostavlja mašti.

Kristina se ljetos nakratko vratila svojem poslu prodavačice, i to lubenica, dinji i rajčica, a tada je obožavatelje počastila fotografijom u topiću i vrućim hlačicama.

Ove se godine na društvenim mrežama bila i požalila da je više potrošila na korekcije operacija koje je imala nego na same estetske zahvate. O tome je progovorila i krajem ožujka na Instagramu, kada je podijelila fotografije ožiljaka kraj svojih očiju.

"S ovim ožiljcima živim skoro godinu dana. Nastali su operacijom zvanom 'mačje oči'. Ne dozvolite da se ovo i vama dogodi", napisala je Kristina na priči na Instagramu uz svoju fotografiju.

Inače, prošle godine je pri povratku u show "Farma More i Maslina" nosila flastere pokraj obrva te je izjavila kako je sama sebi privlačna i objasnila svima što je sve od zahvata radila na sebi.

"Tu su mali fileri na usnama, mislim da je to sasvim normalno, i naravno operacija grudi, možda malo obrve, radila sam nedavno neki zahvat, to je malo zatezanje lica, ništa pretjerano. Trudim se izgledati što prirodnije'', ispričala je tada Kristina.

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Siena Marguerite Uremović Siena Marguerite Uremović Siena Marguerite Uremović Siena Marguerite Uremović +9 Siena Marguerite Uremović - 7 Celebrity Ni Sofia Vergara nije odoljela talentu i ljepoti ove australske Hrvatice, evo kako je reagirala kada ju je ugledala ispred sebe!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene