Kristina Krepela i Sementa Rajhard posudile su glasove junakinjama filma "Snježno kraljevstvo 2".

Galerija


Sinoć je u Areni Zagreb održana premijera Disneyevog filma "Snježno kraljevstvo 2".

Vezani članci Hana Noka (Foto: Duško Marušić/Pixsell) Domaće zvijezde u Puli zasjenila diva u haljini s opako visokim prorezom i ubojitim dekolteom Aladin (Foto: Profimedia) Kultna Disneyjeva priča o arapskim noćima i magičnoj svjetiljci ponovno je u kinima: Je li bolja od originala?

A glavne zvijezde na njoj svakako su bile dvije poznate domaće glumice Kristina Krepela i Sementa Rajhard koje su posudile svoje glasove glavnim junakinjama, sestrama Anni i Elsi.

Tamnokosa Kristina prigodno je zasjala u kratkoj i bajkovitoj rozoj haljini od tila koja je ustruku bila vezana svilenom vrpcom, a look je nadopunila srebrnim sandalama.

S druge strane, Sementa se odlučila za dužu i zatvoreniju haljinu u srebrnoj boji koju je u struku stegnula crnim remenom te tako dodatno naglasila trudnički trbuščić.

Podsjetimo, Sementa je nedavno na Instagramu otkrila kako njoj i zaručniku Vanji Brundulu stiže kćerkica.

"Nas troje. Tri srca kucaju zajedno zauvijek. Uskoro nam stiže princeza", napisala je Sementa pored fotografije trbuščića, dok ju ekonomist i instruktor skijanja drži za ruku. Fotografija je nastala tijekom njihova nedavnog putovanja na romantične Maldive.

Sementa i Vanja prvi su put viđeni skupa u rujnu 2015. godine na hokejaškoj utakmici u zagrebačkom Domu sportova, a svoju su ljubav zapečatili zarukama u travnju 2018. godine.

Kristina je u travnju prošle godine prekinula 15 godina dugu vezu sa snimateljem Goranom Legovićem, no ne zna je li tko novi osvojio srce lijepe i talentirane glumice. 

Supruga popularnog nogometaša iznenada preminula, prije tri dana hitno završila u bolnici