Što manje, to bolje

Ni nakon odmora u raju ne skida se iz badića, u ovakvom je izdanju uhvaćena daleko od plaže ili bazena

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Jedna od najpopularnijih američkih televizijskih ličnosti Kristin Cavallari snimljena je u gornjem dijelu bikinija i to dok je obavljala neke poslove u gradu, daleko od plaže ili bazena.

Prošlo je gotovo već godinu dana od razvoda popularnog igrača NFL-a Jayja Cutlera i američke reality zvijezda Kristin Cavallari, a čini se kako ona od tada proživljava svoju drugu mladost.

Pogledaj i ovo showbuzz 'Presretni smo' Postali ponosni roditelji malenog sinčića!

Iako 34-godišnja Kristin ove godine nije bila u središtu pozornosti uoči spekatularnog Super Bowla kao supruga NFL igrača, pobrinula se da dospije u medijske stupce. Naime, popularna plavuša snimljena je dok je obavljala neke poslove u Zapadnom Hollywoodu i to u zanimljivoj kombinaciji koja je uključivala bijele hlače, gornji dio badića s trokutićima i preko toga tek lagani kardigan s velikim otvorom na dekolteu.

Kristin je nedavno uhvaćena na odmoru u Cabu San Lucasu i to s komičarem Jeffom Dyeom, a njihove su vruće fotografije ,na kojima su snimljeni u trenutku razmjenjivanja nježnosti pokraj bazena, obišle svijet. 

Brakorazvodni proces Kristin i Jaya još uvijek nije službeno završio, a zahtjev je predala ona i to nakon što je navodno prekinula svoj reality show kako bi spriječila da se razvrgavanje braka prenosi na malim ekranima. Njihovi problemi bili su prikazani u nekoliko epizoda, ali svi su mislila da su nesuglasice i neslaganja iza njih. Par ima 7-godišnjeg sina Camdena, 5-godišnjeg sina Jaxona i 4-godišnju kći Taylor.

U rujnu prošle godine progovorila je o njihovu razvodu za magazin People i otkrila što je dovelo do njega.

"To se nije dogodilo preko noći. Godinama smo se jako trudili i bila je to najteža odluka koju sam donijela. I dalje mi je jako stalo do njega i razgovaramo gotovo svaki dan", bila je tada izjavila.

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene