Sreća mu se osmjehnula

Mir poslije turbulentog životnog razdoblja: Domaći glazbenik s trećom ženom dobio treće dijete

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Aki Rahimovski i Sonja Bajić postali su roditelji djevojčice Viktorije.

Poznati hrvatski glazbenik i sin Akija Rahimovskog, 37-godišnji Kristijan proživljava jedne od naljepših trenutaka u životu.

Pogledaj i ovo Žanamari Perčić (Foto: Instagram) Ljeto joj se vratilo Žanamari pokazala bikini i poručila suprugu: "Cijelo ljeto čekam ovo, sorry hubby!"

Nakon turbulentog životnog razdoblja, Kristijan bilježi uspjehe u privatnom ali i poslovnom životu. Ovih je dana objavio spot za pjesmu "Stopala", obnovio je suradnju sa skladateljima Mirom Buljanom i Nenadom Ninčevićom, a priprema i novi album, piše Gloria.

Kristijanu se sreća osmjehnula i u ljubavi. Nakon što se 2017. godine razveo od supruge Ive s kojom ima devetogodišnjeg sina Filipa, zaljubio se u učiteljicu stranih jezika Sonju Bajić s kojom ima 11-mjesečnu kći Viktoriju.

Par je počeo komunicirati putem Facebooka, a nakon višetjednog nagovaranja Sonja je pristala izaći s njim.

"Osvojila me jednostavnošću, iskrenošću i prirodnošću kakva se rijetko viđa", otkrio je Kristijan za Gloriju te dodao kako vjeruje da će se jednog dana i vjenčati.

Uz Filipa i Viktoriju, Kristijan je otac i desetogodišnjeg sina Davida kojeg je dobio u jednoj od prijašnjih veza. 

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Romeo Beckham, David Beckham (Foto: Profimedia) Millie Bobby Brown (Foto: Getty Images) Romeo i Victoria Beckham (Foto: Getty Images) Millie Bobby Brown (Foto: Getty Images) +6 Millie Bobby Brown (Foto: Getty Images) Celebrity Mlađahni sin Davida Beckhama u vezi s glumicom iz hit-serije, slavna mama blagoslovila njegov odabir!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene