kao da je predosjetio

Kiki Rahimovski strahovao je za oca danima prije njegove smrti: "Vidio je da nije dobro"

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Kristijan Rahimovski (Foto: Dnevnik.hr) +0 Aki Rahimovski Galerija

Kristijan Rahimovski shrvan je zbog smrti oca Akija za kojeg je danima bio zabrinut.

Smrt pjevača Akija Rahimovskog duboko je pogodila njegova sina Kristijana.

Pogledaj i ovo Kristijan Rahimovski (Foto: Dnevnik.hr) u očevu zagrljaju Kiki Rahimovski dirljivom privatnom snimkom s pokojnim Akijem rasplakao mnoge: "Tata i ja, samo ljubav i ništa više"

Za oca je strahovao danima prije njegove smrti i stalno su bili u kontaktu.

"Kristijan se jako loše osjeća, sada nije u stanju razgovarati. Gotovo svaki dan čuo bi se s Akijem, prije tri dana mi je rekao da je u strahu za oca, jer je vidio da nije dobro", kazao je za Slobodnu Dalmaciju menadžer Damir Osredečki te je dodao i kako su on i Kristijan za Akijevu smrt doznali oko 13 sati.

Aki je preminuo iznenada u prijepodnevnim satima u bolnici u Novom Mestu, gdje je završio nakon što mu je naglo pozlilo. Imao je 66 godina.

Osim Kristijana, koji je također glazbenik, Rahimovski ima i kćer Edinu koju je dobio s bivšom suprugom Ingrid, a prije dvije godine je s 27 godina mlađom Slovenkom Barbarom Vesel dobio i kćerkicu Antoniju.

Grupa Parni valjak izdala je službeno priopćenje o smrti svojeg frontmena, a od njega su se na Facebooku oprostili uz stihove pjesme "Za malo nježnosti".

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Aki Rahimovski +0 Aki Rahimovski i Husein Hasanefendić Hus (FOTO: Pixsell) Celebrity Rahimovski je sa samozatajnom suprugom bio više od 40 godina, a sve je iznenadio prije dvije godine kad je u njegovu obitelj stigla prinova

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Anđa Marić u emisiji Zdravlje na kvadrat - 15 Anđa Marić u emisiji Zdravlje na kvadrat - 13 Anđa Marić u emisiji Zdravlje na kvadrat - 11 Anđa Marić u emisiji Zdravlje na kvadrat - 10 +9 Anđa Marić u emisiji Zdravlje na kvadrat - 9 Celebrity Anđa Marić otkrila kako ljudi reagiraju kada padne nasred ulice: "Ne moraš biti savršen i nema veze ako ovako hodam"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene