Otvorio dušu

Kiki Rahimovski se rasplakao pred kamerama dok je pričao o Akiju: "Tata i ja nismo imali klasičan odnos, bilo je i trzavica"

Kristijan Rahimovski (Foto: Dnevnik.hr) Kristijan Rahimovski (Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Kristijan Rahimovski (Foto: Dnevnik.hr) Kristijan Rahimovski (Foto: Dnevnik.hr) Kristijan Rahimovski (Foto: Dnevnik.hr) +0 Kristijan Rahimovski (Foto: Dnevnik.hr) Galerija

Kristijan Kiki Rahimovski je gostovao na jednoj makedonskoj televiziji gdje je progovorio o odnosu s pokojnim ocem Akijem, a otkrio je i zašto je nakon 30 godina odlučio posjetiti njegovo rodno Skoplje.

Sin pokojnog Akija Rahimovskog, Kristijan Kiki Rahimovski, nakon očeve smrti otputovao je u Skoplje.

Pogledaj i ovo Edina Vukojević i Kristijan Rahimovski evo kako izgleda Aki Rahimovski nikad nije govorio o svojoj starijoj kćeri, poznato je i zašto, a ona je na njegovu sprovodu rasplakala sve prisutne

Tamo je za makedonske medije objasnio zašto se sada odlučio posjetiti Akijev rodni grad, a progovorio je i o odnosu s ocem.

"Sada se može reći da mi je srce cijelo. Mislim da sam ovdje došao s razlogom, sretan sam ovdje, ali su mi osjećaji pomiješani, tuga i sreća... Osjećao sam potrebu doći u Makedoniju odmah nakon očevog sprovoda, da budem sa svojom obitelji s očeve strane", rekao je Kiki u emisiji Backstage Macedonia.

Otkrio je i zašto u Skoplju nije bio 30 godina.

"Nekim dijelom i moja krivica, nekim dijelom i krivica malog mog tate ludog. Bitno je da sam ovdje. Tata je sretan, znam da je sretan što sam ovdje. Zašto sve to tako mora biti... Konfuzija mi je, toliko sam ljubavi tu dobio, žao mi je što nisam prije došao", rekao je i zaplakao.

Priznao je i kako s ocem nije uvijek imao najbolji odnos, ali su ga zadnjih godina izgladili.

"Tata i ja nismo imali klasičan odnos oca i sina zbog koncerata. Ja sam svirao, on je svirao... Nismo imali klasičan odnos da se svaki dan čujemo i to. Imali smo nekih trzavica zbog toga, meni je bilo jako teško shvatiti u to vrijeme, još dok je bila Jugoslavija, kako možeš vidjeti tatu na TV-u... Ali kako sam se počeo baviti muzikom, i ja sam počeo raditi greške kao tata. Shvatiš da to nije tako lako. Mi smo zadnjih godina izgradili divan odnos, povezali se... Mediji su potencirali te neke stvari, ali ne moraju ljudi sve znati. Želim da svi znaju da smo se jako voljeli. On se nije htio miješati u moju muziku, a ni ja u njegovu" kazao je Kiki.

Kiki se od oca oprostio emotivnim objavama na društvenim mrežama, a održao je i dirljiv govor na njegovoj komemoraciji.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Kristijan Rahimovski (@kiki_rahimovski)

Podsjetimo Aki Rahimovski iznenada je preminuo 22. siječnja u 67. godini, a iza sebe je, osim sina Kristijana, ostavio i kćeri Dinu i Barbaru.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Hana Huljić - 3 Celebrity Splitski dizajner otkrio detalje o vjenčanici Hane Huljić pa se požalio: "Nikada nisam doživio ovako nešto"

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Chantel Jeffries (Foto: Instagram) +0 Chantel Jeffries (Foto: Profimedia) Celebrity Zavela je brojne svjetske face, a sada se od nje ne odvaja ni 14 godina stariji glazbenik, šuška se da su više od prijatelja!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene