"Vrijeme je"

Prva fotka s vjenčanja jednog od naših najpopularnijih blogera, ljepoticu s kojom obilazi svijet oženit će u Zagrebu

Kristijan Iličić Kristijan Iličić Facebook 1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Kristijan Iličić Kristijan Iličić i Andrea Trgovčević - 1 Kristijan Iličić i Andrea Trgovčević - 2 Kristijan Iličić i Andrea Trgovčević - 3 Kristijan Iličić i Andrea Trgovčević - 4 Kristijan Iličić i Andrea Trgovčević - 5 Kristijan Iličić i Andrea Trgovčević - 6 Kristijan Iličić i Andrea Trgovčević - 7 Kristijan Iličić i Andrea Trgovčević - 8 Kristijan Iličić i Andrea Trgovčević - 9 +9 Kristijan Iličić i Andrea Trgovčević - 11 Galerija

Kristijan Iličić spreman je uploviti u bračnu luku s Andreom Trgovčević, a na društvenim mrežama objavio je svoju fotografiju uoči vjenčanja.

Hrvatski putopisac i travel bloger Kristijan Iličić i njegova odabranica Andrea Trgovčević spremni su stati pred oltar.

Pogledaj i ovo Kristijan Iličić na druženju s fanovima u Sarajevu - 3 Baš je popularan! Jedan od naših najpoznatijih blogera u Sarajevu izazvao pravu pomutnju, a pridružila mu se i novopečena supruga

Kristijan je uoči vjenčanja na Facebooku objavio fotografiju na kojoj pozira u košulji i hlačama od odijela na terasi zagrebačkog hotela Esplanade.

"Vrijeme je", napisao je uz fotku, a u komentarima su mu mnogi uputili čestitke.

Mladoženja je posljednje dane samačkog života proslavio u Meksiku, u kojem je s ekipom organizirao ludu momačku zabavu, dok je mladenka istovremeno s društvom slavila u Istri.

Par je prije dvije godine morao odgoditi vjenčanje zbog koronavirusa, a pripreme su sada u punom jeku. U svladavanju plesnih koraka pomogla im je plesačica Gabrijela Pilić, koju gledamo kao mentoricu u showu "Ples sa zvijezdama", a mladoženja se pohvalio i kako se za vjenčanje pripremao u teretani.

Kristijan i Andrea zajedno putuju svijetom, a njihovim fotografijama dive se stotine tisuća ljudi koje ih prate na društvenim mrežama.

Na putovanjima su stekli i brojna poznanstva, od kojih su neka posebno značajna, pa je tako Kristijan u rujnu prošle godine prikupljao novac za jednu obitelj koju je upoznao u Afganistanu i kojoj je pomogao da pobjegne u Australiju.

  1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Nataša Bekvalac - 2 Nataša Bekvalac - 8 Nataša Bekvalac - 4 Nataša Bekvalac - 3 +5 Nataša Bekvalac - 7 Celebrity Srpska Barbie razbacala se u haljini iz koje je sve ispadalo, a fotke su dokaz i da je stvarnost ipak drugačija od Instagrama

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Kaja Vidmar Šime i Matea Vrsaljko (Foto: Instagram) Šime Vrsaljko (Foto: Instagram) +0 Kaja Vidmar Celebrity Slovenka koju navodno ljubi Šime Vrsaljko pokazala da uživa u majčinstvu, no i dalje šuti o onome što sve zanima

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene